LdV 5.1

B

benny16

Guest
Max, nu oricine ştie cât de multe discuri de LdV versiunea 5.1 linux?

dacă au ISR200401231650_LDV51_lnx86_1of1.tar, este destul de complet pentru a instala?

Mulţumesc
Benny

oricine poate posta un întregii proceduri pentru a instala LDV51 pe linux?mulţumesc.

ISR nu este de ajuns.
Ai nevoie de Base_LDV51_lnx86_1of2.tar şi Base_LDV51_lnx86_2of2.tar.
Untar toate pachetele.
Start pentru a instala de la ISR director.Mai târziu, el vă va întreba * Baza de locaţie.

Succes.

Buna, ce este diferit de ISR şi iniţial?

Mulţumesc
Benny

benny16 wrote:

Buna, ce este diferit de ISR şi iniţial?Mulţumesc

Benny

corect.

asta
e doar actualizare disc.Este necesar de icc basedisk.

este <<Cadence AMS Simulator de utilizator Guide>>?după ce aţi citit manualul, eu nu găsi cum să executaţi amestecat semnal.aici este meu de căutare web în cazul în care există operaţie paşi cum să executaţi amestecat semnal include verilog şi veriloga limba fişiere.

http://www.ee.siue.edu/ ~ cdsadmin / tutoriale / cadence_mixed-semnal / ams_tutorial.html

dar eu nu rula cu succes în conformitate cu paşii de pe web.
Nu ştiu reasons.can ai ajuta?

cele mai bune reguards
Micky

Max, toate:

Cât de mult spaţiu pe disc este necesar pentru a efectua o instalare de LdV 5.0 pe platforma Linux?Module care sunt incluse în pachetul LdV 5.0?Sunny656

Max, toate:

LdV 5.1 ar trebui să fie instalate în conformitate cu aceeaşi directorul rădăcină (spune / tools/ldv51) ca IC 5.0 nu în scopul de a le integra togther?Sunny656

Max, toate:

LDV5.1 constă din 15 module.De instalare a LDV5.1 procedurile sunt destul de asemănătoare cu cele pentru CI 5.0.Ce este o declaratie de instalare de LDV5.1 pe o platforma Linux în cazul în care intenţionează să lucreze împreună cu IC5.0?Cum sunt variabile de configurat şi de mediu stabilite în scopul de a lansa LDV5.1 fara erori?Sunny656

Bună, mas_serg,

Am două întrebări pentru dumneavoastră cu privire la instalarea de LdV 5.1.

Q1).Ai instala LdV 5.1 bază pachete (2xCDs), primul şi apoi LdV 5.1 ISR pachet fie aceeaşi în directorul de instalare pentru linia de baza sau de un alt director nou?

Q2).Ai instala LdV 5.1 ISR primul pachet în ISR isntallation director şi apoi LdV 5.1 în pachetul de bază linie fie de aceeaşi ISR directorul de instalare sau un alt director nou?

Mulţumesc.sunny656

orice link pentru a obţine LDV5.1 software / racordare la ic5141.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back