Va încerca să-l construiască în 16F88, fără a utiliza oscilator de cristal, dar cu ajutorul oscilator intern care, prin modul chiar 16F628A are un oscilator intern construit-in. Va aduce rezultate mai târziu, să sperăm.
Link-uri către h ** p :/ / www.epemag.com/megaconfucius/maxfieldandmontrose/ .... Nu trebuie să vă abonaţi la EPE sau ceva - nici unul dintre ei pare să funcţioneze.
Hi kl1k puteţi folosi "free", dar trebuie să fie un membru un pic mai întâi mă gândesc, citesc regulile. Dacă ar fi făcut aşa că nu ar avea postul de ultimul eliminat. Cl
Am încercat să fac acelaşi proiect cu ajutorul ceasului intern 16F88. Trebuie să mărturisesc că nu am avut noroc cu 16F88 pentru acelaşi proiect. Se pare ca oscilator intern de 8MHz nu a fost suficient pentru a face toate calculele complete. Poate cineva să-mi explic ce sa întâmplat acest lucru? Ce este diferit de a avea aceeaşi valoare de oscilator intern şi unul intern Ce disapointment. Ne pare rau djalli
întrebarea mea este de ce au baietii de la EPE folosi un cristal extern. şi de ce 3.2768MHz cristal. este ceva cu această valoare. vreau sa spun despre toate proiectele PEE i-au văzut folosi un cristal de această valoare. este ceva special despre asta? 16F628 are un oscilator intern, care este destul de precisă (cred:?), aşa că de ce-au folosi un cristal extern.
se pare a fi lucru John Becker de a folosi piese alaways că nimeni nu are acces uşor sau într-o cutie nedorită, şi atunci când vine vorba de i'am cristal mereu având la comanda special pentru them.stock caseta cu 5MHz, 3.2768mhz şi 32.768 cristale kz si nu va trebui să ne întrebăm de ce John Becker a face ceea ce face
Permiteţi-mi să spun că primul, ca dezvoltator, John se poate folosi tot ce vrea să proiectului lui şi nu înţeleg de ce cineva ar trebui să fie supărat despre asta. Dacă nu vă place ceea ce el a dezvoltat apoi "roll ta". Şi cu asta, pot să vă spun că, din cauza modului în care software-ul este scris, în timp ce schema face apel pentru un cristal de 3.2768 MHz, puteţi înlocui fie un 3.58 sau 4 cristal MHz - care ar trebui să aveţi nici o problema amplasării în junk caseta. Rutină de calibrare, care este construit pentru a programului va permite sa compensati pentru asimetrie frecvenţe. Am încercat, atât. Mike
Am mean't nu disrepect Ioan becker.I a fost precizând doar observaţia mea e pe alegerea lui de proiecte de piese, imi place munca lui, dar, uneori, i-au probleme in a obtine toate părţile needed.being un newbie cu poza lui i construi modul dezvoltatorul spune, chiar dacă este usally o durere pentru a obţine unele părţi, şi i'am sigur că există o mulţime de alţii care fac acelaşi lucru ca me.i nu ştiu sau credeţi că aţi putea substitui, datorită cristale pentru asta. din nou, am mean't nu disrepect lui John Becker
BBarney - Imi pare rau daca suna ca am fost coboară pe tine, nu a fost destinat în acest fel la toate. Nici nu am fost apărarea Ioan specific. De fapt, comentariile mele au fost menite pentru a include pe toata lumea ca ceva desene şi apoi îl face disponibil, fie comercial sau prin alte mijloace. În caz de PEE, efortul este de a vă permite să aflaţi mai multe despre domeniile care vă interesează şi vă va oferi un produs de lucru în acelaşi timp. Cu activitatea de proiectare pe care o fac, mai ales pentru mine, motto-ul meu este "a folosi ceea ce ai pe mână", şi că de multe ori decide ce părţi ajung în proiect finit. Am trecut prin unele tutoriale PIC lui Ioan şi, IIRC, motivul ceasul 3.2768 este utilizată se bazează pe rutine de matematica sale în cadrul programului. Factorul raportul este mai uşor să se execute la această frecvenţe decât altele pentru calcule mai puţin. Eu pot fi greşit în acest lucru şi am putea merge înapoi şi a localiza unde m-am gândit că am impresia. În orice caz, vă rugăm să nu fie ofensat de postul meu anterior. Mike
Bună tuturor, am făcut aceste metru LCF, dar aceasta nu este o muncă bine am pus condensator 68pf în circuit, în care modificările doc im EPE sectiunea de download, dar spune că atunci când am făcut-o, i cant au precizie în NF scară, de capacităţile de exemplu, de 10 NF a devenit 4.7 NF şi un pic multimetru minipa aceasta este de 10,2 NF, Dos cineva a avut aceste probleme prea??? THX foarte mult.
[Quote = bbarney], pare a fi lucru John Becker a alaways folosi piese pe care nimeni nu are acces uşor sau într-o cutie de gunoi [/quote] LOL Serios! BTW, la care problema a LCF metru a apărut?
Am construi LCF Meter, apoi, dacă doriţi, voi vinde pentru tine si voi vinde acest contor LCF într-un bun se poate. Am făcut vreo zece piese şi, dacă doriţi mai mult, voi construi.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.