laplace invers?

C

cedance

Guest
salut,

Trebuie să ştiu de inversul acestei laplace domeniu variabila de rău!

laplaceinverse (√ (1 i)) = ?????

Am experimentat cu Matlab şi am acelaşi lucru ca şi invers.nu este calcularea ivnerse şi afişarea rezultatului în timp domeniu ..există o invers existent pentru această funcţie, dacă aşa WAT este?pls cineva să mă ajute obtinerea de rezultat!

cedance a scris:Matlab comandă:syms s

F1 = sqrt (1 i)

ilaplace (F1)

ans =ilaplace (√ 1 S, S, T)Ea dă înapoi acelaşi rezultat ca asta!!!

L-am luat de la Mathematica ... nu
este nimic care bate la simbolice comp!

C

PS Nu am putut sa-l aduc pentru a oferi o buna latex / p sau MathML, aşa că a trebuit să post de GIFs.
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

chirkut_iis a scris:

L-am luat de la Mathematica ... nu este nimic care bate la simbolice comp!

C

PS Nu am putut sa-l aduc pentru a oferi o buna latex / p sau MathML, aşa că a trebuit să post de GIFs.

Cred ca o modalitate de a trans-verifica este de a compara numeric calculat şi analitic obţinut transforma parcele.Este aşa se întâmplă că, uneori, de constatare analitice inverses de laplace transformă este un avantaj formidabil sarcină.Apoi numeric soluţie rămâne doar alte alternative.
Deci, răspunsul la întrebarea
dvs. ar putea fi
1) verifica numerice de ieşire şi compara cu o analiză în regiunea de interes.
2) am să încerc eu să calculeze şi vă va permite să ştiu dacă am obţine un răspuns.În timp, s-ar putea să fi conţinut cu o numerică / p în domeniul de interes.Fii atent la asta pentru aceeaşi ...
http://library.wolfram.com/infocenter/MathSource/2691/

U, se poate utiliza metoda Series (Taylor sau Maclurin) şi a făcut un algoritm generic pentru că, dir-l poate provoca probleme.
Am Algo, dar mi-am pus cant public,

arunmit168 a scris:

salut,Trebuie să ştiu de inversul acestei laplace domeniu variabila de rău!laplaceinverse (√ (1 i)) = ?????Am experimentat cu Matlab şi am acelaşi lucru ca şi invers.
nu este calcularea ivnerse şi afişarea rezultatului în timp domeniu ..
există o invers existent pentru această funcţie, dacă aşa WAT este?
pls cineva să mă ajute obtinerea de rezultat!arunmit168 a scris:Matlab comandă:syms s

F1 = sqrt (1 i)

ilaplace (F1)

ans =ilaplace (√ 1 S, S, T)Ea dă înapoi acelaşi rezultat ca asta!!!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back