LabVIEW pentru a controla portul paralel?

A

Arkon

Guest
Poate cineva să încercaţi să utilizaţi LabVIEW pentru a controla paralele (ma refer la accesul în port paralel)?

Dă-ma de ajutor, vă rugăm să

Arkon

Modul quick'n'dirty (in Win9x) este de a utiliza
Funcţii> Advanced> Port I / O> În Port.vi şi Out Port.vi
Puteţi citi sau a scrie la SPP / PPE adresele Prin utilizarea acestor funcţii.

Cale mai bună este de a apela dll externe, care este scris pentru accesul LPT.
W * conducătorul auto este un instrument uşor de a face astfel de dll.

Am auzit că controalele de viză pot fi utilizate.

Salut,

Puteţi utiliza funcţiile de "În Port.vi" şi "Out Port.vi", de asemenea, în Windows XP.

Cu respect,

Post editat de Cluricaun

După ce am de studiu LabVIEW pentru câteva zile, se pare destul de frumos să-l utilizaţi pentru a controla port paralel.

LabVIEW cu costurile de traducere profesionale 2000 dolari USD.Cu toate acestea, aveţi posibilitatea să utilizaţi versiunea de evaluare, cu 30 de zile.Cred că e de ajuns pentru a finaliza proiectul dumneavoastra.

Dacă sunteţi interesat de pe software-ul LabVIEW.Există câteva cărţi gata pentru a descărca de la download / upload de pe forum ebook.vă rugăm să aruncaţi o privire.

benri22

Sunt sigur că LabVIEW pot avea acces la portul paralel, dar cum despre USB?Does anyone know it?

Are cineva care folosesc LabVIEW da-mi un pic de învăţământ.Cât de mult LabVIEW pot avea acces la hardware-ul PC-ul?

benri22

Ive 'luat un exemplu, cu o testboard cycnal-.Nu am scris aceasta de mine, dar autorul a folosit Apel Biblioteca Funcţia pentru a încărca un *. dll.El a folosit-o pentru iniţializare, dar şi pentru comunicare.

Ştiu thats nu foarte mult, dar putea să vă dau o idee.

Greets sensej

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back