la distanta de Accelerometer?

F

Faizan Jawaid

Guest
Vreau sa stiu prin ce expresie i va putea pentru a calcula distanţa D. Organismul se mută de la restul adică viteză iniţială = 0, şi se mută cu o acceleraţie de la ora T0 să T1.Apoi, de la T1 la T2 organism deplasează cu o viteză constantă.

Cu respect.
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

Faizan Jawaid,
Expresia dat de Aviano este corect, desigur.
.
Cu toate acestea,
sunt de interpretare întrebarea dumneavoastră să fie cât de a calcula distanta de la o accelerometer ieşire.Expresia de la distanţă, în funcţie de acceeration este d = ∫ ∫ un dt.Cu alte cuvinte, trebuie să se integreze în accelerometer ieşire de două ori.Această expresie de lucrări, indiferent dacă viteza este constantă (zero acceleraţie), pentru o perioadă de timp.
.
Există probleme practice in utilizarea acestei abordări.OP amper folosite ca integratori va fi purtat de vânt din cauza offset de tensiune, curent şi compensate în diagonală curent.Accelerometer de producţie va avea o prejudecată care trebuie să fie compensată.
Cu respect,
Kral

Multumesc pe amandoi.De fapt vreau să utilizaţi "ADXL" accelerometer a calcula distanta.Fă-u cred ca se poate face?Nu am nevoie de un sistem extrem de precise.

Da, puteţi utiliza această accelerometer, dar trebuie să cap de cautions privind compensa.De asemenea, trebuie să se prevadă dispoziţii de resetare a integratorilor înainte de începutul distanţă de calcul.Aceasta este, de obicei efectuată de către shorting integratorului condensator.Puteţi calibra de accelerometer de montare este vertical, şi a comparat datele de ieşire cu gravitatea locale.
Cu respect,
Kral

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back