la îndoială 'Detectivity specific "pentru detector IR fotovoltaice

Bună, Steer, Multumesc,
Eu cred, de asemenea, probabil, ca urmare a modificărilor materiale,

Dar sunt încă mirat de ce D * scade ca operaţionale lungimea de undă a creşte detector, detectoarele pot fi făcute în aşa fel încât D * lungimea de undă şi operaţionale, atât creşte în acelaşi timp?

Se pare că există o anumită tradeoff între D * şi operaţionale lungimea de undă, vreau doar sa stiu de ce este atât de în fizica?
Poate cineva ajuta pentru a explica?Mulţumesc.

În scopul de a îmbunătăţi D * la o lungime de undă mai are să se răcească în jos detector.
Fizica este simplu: pentru mai mult timp o lungime de undă de nevoile materiale bandgap mai înguste.Bandgap restrâns înseamnă mai mari de generare termice.Mai multe generaţii termică mijloace de scurgere mai mult, astfel, mai mult zgomot.De răcire a detectorului rezolvă problema, cel puţin parţial.
Sau de a folosi un principiu fizic diferit că limitele de generare termică într-un fel.

L

lei

Guest
Prin definiţie matematică a "Detectivity specific",
D *= √ AΔf / NEP

NEP în cazul în care este puterea de zgomot echivalent, A este zona de detector de active, precum şi Δf este de lăţime de bandă.
Sa este de a spus că D * este normalizat cu A şi Δf, si D * Prin urmare, este independentă de A şi Δf, D * este proprietatea intrinsecă a materialului detectorului.

Dar am găsit în caietul de sarcini a unor detectoare de IR fotovoltaică din (Hg, Cd, Zn), semiconductoare Te.uitandu-se la răspunsul său spectrale, scade specifice Detectivity ca operaţionale lungimea de undă a creşte detector, vă rugăm să consultaţi imaginea ataşată, între curba de 3 şi 8.
Poate cineva să mă ajute să explice de ce este aşa?Mulţumesc
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

Pentru a obţine răspuns diferit spectral proporţia dintre Cd, Hg, Zn, te in materialul este schimbat.Astfel, materialul este diferită în aceste curbe.Deci, D * diferă prea.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back