JAVA începe de la zero

T

tjalps

Guest
Salut!

Am nevoie pentru a începe să Programare Java.Până acum am Programare în VB şi C pentru embeddeds.Acum am dori să-acum instrumente care vă propune şi, de asemenea, dacă aveţi un sfat bun cum să încep.

Cu respect!

Bună ziua,

Pentru a începe cu java
Aş recomanda urmatoarele

Ai nevoie de următoarele
1.Java Runtime Envorinment
2.Java Pack pentru Dezvoltare J2SE pentru începători
3.A bine stabilite java editor pentru a face programele Java.
4.If aveţi de gând să distribuie software-ul
dvs. şi apoi Oriunde Instalaţi software-ul este foarte bun.

Mi-ar place foarte mult de spus sa o idee foarte buna de a avea java de asemenea, ca un fundal.

Acum, puteţi obţine opţiunea 1 şi opţiunea 2 din urmatoarele site-ul
java.sun.com (ITS duminică site-ul original)
Ei chiar au un început tutorial acolo care este realyyyyyy naibii de bine pentru un incepator.

Fyou am nevoie de ceva mai multe informaţii pe Java apoi să-mi spuneţi am niste ebooks pe care cred ca te pot ajuta cu.

În cazul în care ca şi pentru editori, există o mulţime de ele.dar din moment ce a fost folosit de programare Java aş recomanda pentru a vă duce fie JCreator (www.jcreator.com) sau JBuilder (www.borland.com) pe aici, în JBuilder uite sub descarcă şi atunci ar trebui să-l găsiţi acolo ..

Personall JBuilder este destul de bun pentru a reduce cantitatea de interfaţa grafică de codificare pentru tine, ca-l va pune la dispozitie doar cu o glisaţi şi să fixaţi caracteristică doar ca la fel ca în Visual Basic şi generează codul de la sine.

De asemenea, dacă ai de gând să mă duc pentru încorporat software-ul de programare in java Cred că ar trebui să aibă, de asemenea, pentru a obţine Java a Comitetului de API din java.sun.com

Am avut de a face-o pentru unul dintre proiectele mele ..în *****.

Păi să-mi spuneţi dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii.
sau dacă rămâneţi blocat undeva-a lungul liniei
Aş fi bucuros să vă ajut.

De asemenea, as aprecia daca ai putea sa-mi ofere ajutor si link-ul pentru învăţare încorporat de programare în Visual Basic şi C pentru incepatori.

Am o bază de fond în aceste limbi şi doresc să se mute pentru a încorporat peste faţă.

Mulţumesc

În ceea ce priveşte

Sanjay

Dacă aveţi o şansă de a găsi JBuilder, mi-ar recomanda-o, le-a IDE, încorporate clase, poate dezasambla java octet de cod în formatul prietenos.
Eu nu, îl puteţi descărca de java SDK de la soare, şi lor forte pentru java ediţie limitată.Sau, dacă nu vă place la IDE, utilizează TextPad - a fost conceput ca editor pentru Java programe în minte.Thinking in Java este bună carte pentru a udnerstand limba interne, dar există şi câteva cărţi de calitate disponibile, de asemenea (a
se vedea pe site-ul FTP să postaţi aici de la pdf.org.yu).

Despre carte, Thinking in Java, este o carte buna pentru oamenii de C / C

Încercaţi să vă ECLIPSE ca IDE.Este un drum liber, OpenSource aplicare elaborate de IBM si-a cca.300-400 plugin-uri ...

www.eclipse.org & ECLIPSE-plugins.2y.net

acum cred ca ai destule info înfiinţarea java - jdk, ide,
etc

Bună carte pentru begineer este Java Cum de a Programului de Deitel ... foarte uşor să urmeze ... dacă aveţi nevoie de această carte să îmi pdf ... este în jur de 14 MB (nu scanate ... lol) ... lasa -ma ...Cu respect,
Bharundi

Incearc-o pe asta:

IntelliJ IDEA 3.0.5v2 Java IDE compilator
http://www.intellij.com/

Este foarte compact, prietenos, şi are o on-line Java Documentaţie [sub meniul Ajutor]!!!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back