izolare între sol analogice si digitale

D

dipak.rf

Guest
Cum a face i izoleze My Ground digitale şi analogice pe acelaşi substrat?

Descriere: eu am Design amestecat cu blocuri de semnal analogic şi digital, acum i-au separat sau să izoleze VSS VSS meu digitale şi analogice.dar problema mea este substrat va fi aceeaşi.

aveţi posibilitatea să utilizaţi teren diferite pentru analogice si digitale pentru gnda exemplu pentru analogice si digitale pentru GND

Motive va fi întotdeauna conectat prin substrat.Substratul are o impedanţă destul de mare, totuşi.Recent am măsurat în jurul 90ohm între pini de numai conectat prin substrat pe un cip-am făcut.Current va avea, în general, calea de cel de rezistenţă, care va fi, prin straturi de metal şi de pe cip.A nu se păstra motivele separate privind straturi de metal, totuşi.

GNDs dvs. va fi întotdeauna conectat la substrat dumneavoastră.

O tehnica buna aspect este de a păstra două (sau mai multe) linii GND independenţi, una va fi conectarea tuturor substrat contactele şi alt (e) se va face conexiunile dvs. reale cip GND.Apoi, toate "independente" linii GND vor fi conectate (shorted reciproc), la rampa de obligaţiuni GND ...

dipak.rf a scris:

Cum a face i izoleze My Ground digitale şi analogice pe acelaşi substrat?Descriere: eu am Design amestecat cu blocuri de semnal analogic şi digital, acum i-au separat sau să izoleze VSS VSS meu digitale şi analogice.
dar problema mea este substrat va fi aceeaşi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back