ISDN

H

hiyan

Guest
I wnatto ştiu despre ISDN, deşi am citit foarte mult, dar Vreau să dezvolte conceptele It's baasic.

Abreviere de servicii integrate de reţea digitală, un standard internaţional de comunicaţii pentru trimiterea de voce, video şi date prin liniile telefonice digitale sau fire de telefon normală.ISDN suportă rate de transfer de date de 64 Kbps (64.000 biţi pe secundă).

Există două tipuri de ISDN:

* Basic Rate Interface (BRI) - constă din două Kbps, 64-B-canale şi un D-canal pentru transmiterea de informaţii de control.
* Primary Rate Interface (PRI) - este format din 23 B-canale si un canal D (US) sau 30 de canale B si un canal D (Europa).

Versiunea originală a ISDN angajat in banda de transmisie.O altă versiune, numita B-ISDN, foloseste de transmisie de bandă largă şi este capabilă să sprijine rate de transmisie de 1,5 Mbps.B-ISDN nevoie de cabluri de fibra optica si nu este disponibile pe scară largă.

Ziyas Multumesc. Deja ştiu că vreţi să vă mulţumim din nou

să faceţi referire şi crearea de reţele de comunicaţii de date prin Behrouz forouzan două publicaţii TMH ediţie .. i desigur unele fişiere ataşate ppt pentru referinţă transversală ... folos it .. folosi cartea de mai sus menţionate pentru a intelege .. deoarece nu am copie moi, nu am putut trimite-l ..
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

hiyan a scris:

I wnatto ştiu despre ISDN, deşi am citit foarte mult, dar Vreau să dezvolte conceptele It's baasic.

Check out informaţiile date rata de aici ....

Detalii în ABT scurt ISDN servicii sunt aici ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back