Intro la RTOS programare ..

J

jelydonut

Guest
Cum funcţionează un hardware tip intra RTOS programare ..sau orice sistem de operare de programare pentru care contează?Există vreo bune carti disponibile acolo?

mulţumesc

jelydonut

Max Jelydonut
Asculta-un fel este de a obţine cu adevărat "mana pe" o bucată de soft.Not atât teoretic, dar practic. Pentru că eu va trebui să vă recomandăm să UcosII ..Nu sunt bune carti care descriu sisteme de operare, precum şi buna pe fundal de programare, etc. Acest sistem de operare este simplu de a pune în aplicare şi bine scris
Deci, să nu pierdeţi timpul cu prea primitiv de simplu OS. UcosII este o foarte utilă şi dovedit bucată de cod

Da, UCOS este cea mai bună pentru experimente.Puteţi folosi standard PC / Mico orice bord pentru acest lucru.

În general, conceptele de RTOS este bine explicat în note scurte investiţională internaţională în timp real articole.
http://www.cris.com/ ~ investiţională internaţională / tutorials.htmlNoroc

salut
Puteţi, de asemenea, a verifica afară freertos.org ....sursa este documentat în mod bun.

u trebuie să înţeleagă despre.multitasking concepte precumcontext de comutaţie
Programarea
inter sarcină de comunicare
semafor
şi unele memorie managent, sarcina de gestionare a conceptelor ...

prima începe cu teoria şi apoi de lucru cu unele RTOS ca UCOS, FreeRTOS şi de a cunoaşte RTOS complet.apoi u `ll fi într-o posistion pentru a personaliza un RTOS sursă pentru a se potrivi cu bordul.U sau chiar poate să scrie un mic RTOS nucleu pentru ur bord

sperăm că a ajutat la u
cele mai bune de noroc- Helios
hi.raj.tripod.com

oricine are o experienţă în TinyOS?..Am auzit că unele companii folosesc în lor ZigBee soluţie ..

Tiny OS este dezvoltat de Berkley People şi este specific pentru Sensors.which sunt foarte mici în resurse.interms de putere, de memorie, communiation de latime de banda.
Deci, cred că poate fi un bun înlocuitor pentru un RTOS într-o foarte mică de resurse aparat.

Salut

Pentru tinyos doar verifica

http://www.tinyos.net/

&

www.xbow.com

Salam
Hossam

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back