Interconectarea straturi selectate pe PCB

A

andre_teprom

Guest
Salut, am nevoie de a efectua de rutare de mai jos un QFN-64 componente. Dar, această componentă are un model de teren pe larg Stratul de sus, spaţiul rămas puţini pentru a lucra. Este posibil să utilizaţi VIAS de conectare alte straturi sub acest teren? Thans în avans. + + +

Bună ziua, vă înseamnă barryed prin `s, sau unele lor sunt de pe suprafaţă (aici, practic, de la partea de jos), la un strat interior (e) prin intermediul _blind` s? Acestea sunt, desigur, cât posibil, ei în cele din urmă o întrebare :-( numai preţul pad (sau model de teren), în conformitate cu IC este pe un potenţial scăzut de contact_usually la GND (sau cel mai negativ)., Dar va rugam sa consultati la fiecare ori datele corecte foi ... K.

Bună karesz, Multumesc mult. De fapt, pretul este prohibitiv. R [] 's

Hi Ramos, cred că preţul nu este în toate cazurile atât de catastrofale, dar poate că este o ţară în funcţie de prea ... Pentru unele proiecte eu am întrebat meu local PCB izbăvitorul, am fost relativ surprins (pozitiv), decât mi-a spus că trebuie să calculeze cu 15-20%, astfel overprice Vias pentru nevăzători. Poate puteţi contacta alte / produceri straine prea? Grüsse! K.

Inclusiv orb şi îngropat complex gaura PCB de producţie, de care au nevoie pentru a detalia mai multe ori, astfel încât preţul ar trebui să fie mai mare.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back