instalarea de soc întâlnire 8.1 folosind v3.0 installscape

• Thread starter sanjeev.vlsichips
  • Start date
S

sanjeev.vlsichips

Guest
Salut baieti. am încercat să instalați SOC întâlni 8,1 în RHEL v5.1 folosind v3.0 installscape, dar nu reușește. dă mesajul că installscape este versiunii vechi și au nevoie de cea mai recentă versiune pentru a instala. și nu am nici cea mai recentă installscape. vă rugăm să furnizeze soluția sau latst versiune. vă mulțumesc Sanjeev Kumar

Salut baieti, vreau să descărcați o versiune mai nouă a installscape dar nu are cont de login de cadență care este necesar pentru software de download. Te rog, ajută-mă.

Salut baieti, Vă rugăm să-mi copie soft Cea mai recentă installscape sau, dacă este posibil loginid cadență și parola pentru download Vă mulțumim Sanjeev Kumar [e-mail] sanjeev.vlsichips @ gmail.com [/email]

Salut baieti, Când eu sunt, folosind Installscape 3.0 care a venit cu DVD întâlnire Cadence, apoi Ea dă mesajul că nu este de LNX86 platforma. Asa ca te rog ajută-mă pentru a obține Installiscape de LNX86 Platformei. Se pare că acesta este de platforma Solaris. pot întâlni soc rula pe Solaris. Va multumesc Sanjeev Kumar

Hi Sanjeev, ai putea capabil să instalați SOC Encounter? Dacă ați făcut deja, atunci, probabil că mă poți ajuta.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back