Inginer din Shenzhen necesare

F

fastcomponents

Guest
Suntem o componentă de creştere rapidă sourcing companie numita rapide Componente Limited (http://www.fastcomponents.co.uk).Specializarea noastra de afaceri este în vânzare seturi de componente, si avem o gama larga de clienţi din America, Marea Britanie şi Europa.

Noi vindem seturi nostru direct la hobbyists, elevi, şcoli, universităţi, şi, de asemenea, componente sursă pentru companiile de distributie mari în Marea Britanie şi Europa.

Ceea ce avem nevoie este de a găsi pe cineva care poate lucra cu normă întreagă cu noi pentru a stabili un birou de a componentelor sursă de pe pieţele electronice din Shenzhen.Avem deja o echipă mică din Hong Kong de manipulare logistica de export / ambalare, precum şi, de asemenea, un cuplu de sourcing ingineri în Suzhou.

Dacă sunteţi interesat în a ajuta-ne să construim o companie mică într-una mult mai mare, intra în legătură.Puteţi să-mi e-mail de la Tom (at) fastcomponents.co.uk.Suntem profesionişti, dar foarte prietenos, şi doriţi să se deplaseze cat mai repede posibil (cum sugereaza si numele nostru!) Pentru a obţine un punct de sprijin înainte de orice concurenţă reală apare.Piaţa pentru seturi componenta noastră este mare, şi avem o modalitate unică şi inteligentă de lucru cu clienţii noştri aprovizionării în vest, care este câştigătoare ne-o mulţime de noi afaceri.

Cererea pentru produsele şi serviciile noastre este de aşa natură încât nu mai suntem în măsură să facă faţă de noi înşine, motiv pentru care avem nevoie pentru a recruta ajutorul cuiva cu normă întreagă pentru a stabili un birou pentru noi în Shenzhen.

Noroc,

Tom.

Tom (at) fastcomponents.co.uk

ps.vom fi în Shenzhen pentru o pereche de săptămâni în Feburary sfârşitul / începutul lunii martie ...

----------------------
Componente Rapid - cel mai bun mod de a cumpăra componente
www.fastcomponents.co.uk

o afacere bună, în Shenzhen au un low-cost dispozitive electronice.

În cazul în care investesc ineterested în Filipine, vă rugăm să PM eu!

Thank You

în cazul în care ur interesate să vină în Egipt .... spune-mi plz .... mulţumiri

dacă u nevoie de orice informaţii despre Shenzhen, pls PM eu.i sînt în Shenzhen.

I sînt în Shenzhen, chiar acum, sunt foarte interesat de aceasta

Sunt foarte bucuros să văd această veste, cred că putem face multe lucruri împreună, pentru că i-a făcut de multe componente yeays în Shenzhen.astfel încât u a putea lua legatura cu mine.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back