infraroşu de detectare a> în PICBasic

E

emavil

Guest
Salut, sunt construirea unui proiect de controlat de la distanţă simple constând din 8 12V relee.Sunt folosind TSOP1738 receptor IR de la Vishay Telefunken.Sunt folosind PIC16F84A microcontroler şi PICBasic compilator.Am luat de la un VCD player junked.Este cineva care ştie cum de a intercepta orice semnal codat de la transmitator IR?Cum controlul individual i relee independent.

Hi,

Vrei să spui că vrei să construieşti un circuit Adresa IR şi de a folosi o telecomandă tipic pentru a controla relee, cum ar fi TV control de la distanţă.Sau vrei să construieşti propriul Tx si Rx ?????

Ceea ce priveşte,
Shohdy

Da, folosind un receptor IR PIC 16F84A.8 relee sunt interfeţele la PORTB lui PIC.Am de gând să utilizeze un IR univeral telecomanda.Aşa cum am apăsaţi 1, releu # 1 ar trebui să activaţi, vice-versa.Nu ştiu cum să obţineţi / decoda fel de informaţiile primite de către receptor IR.

Citat:

Soluţia protocol de Sony este de a face un pic 0 un "spaţiu", care este .8 milisecunde lung, un pic 1 este un "spaţiu", care este de 1,2 ms mult timp, şi un pic de start este un "spaţiu", care este de 2,4 ms lung.
Există o pauză de 0.68 ms între biţi.
Deci, atunci când impulsurile de infraroşu sunt primite, de 2,4 ms puls spaţiu este recunoscut ca un impuls de a începe, un 1.2 ms puls spaţiu este recunoscut ca fiind 1, şi un 0.8 ms puls spaţiu este recunoscut ca un 0.

care a fost un site misto.mulţumesc foarte mult ....Adăugat după 7 minute:această metodă-aţi dat, este aplicabil la orice tip de receptor IR?Adăugat după 14 minute:această metodă mi-ai dat, este aplicabil la orice tip de receptor IR?

emavil a scris:

Salut, sunt construirea unui proiect simplu cu telecomandă constând din 8 12V relee.
Sunt folosind TSOP1738 receptor IR de la Vishay Telefunken.
Sunt folosind PIC16F84A microcontroler şi PICBasic compilator.
Am luat de la un player junked VCD.
Este cineva care ştie cum de a intercepta orice semnal codat de la transmitator IR?
Cum individuale i relee de control independent.

Au un du-te la acest link.Aceste circuite au fost verificate de mine să funcţioneze perfect.Mai mult, ele nu sunt RC5 coduri standard, astfel încât consiliul dumneavoastră nu poate fi interfeared IR sau prin alte transmiţătoarelor de frecvenţe radio.
h ** p: / / jap.hu / electronice / codec.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back