Informaţii necesare privind proiectarea pentru Testare

S

sudarsv

Guest
Salut

I sînt un student Licenţiat în proiectarea VLSI.I sînt în căutarea unor materiale bune şi unele sugestii privind un proiect pe design pentru testare.Poate tu, te rog ajută-mă în găsirea de acelaşi.

I sînt privire pentru a metodologiilor ....Eu voi fi cu ajutorul Cadence pentru a proiecta chip şi ar dori să introducă anumite on-chip circuit de testare.Eu nu sunt conştienţi de metodelor de testare şi circuite ..Acesta va fi mare dacă tu mă poate ajuta în găsirea de unele materiale bune şi unele documente care prezintă punerea în aplicare a aceluiaşi.

Max toate
Doar un memento mici.Poate cineva să mă ajute în găsirea de informaţii cu privire la design pentru testare şi construit în tehnicile de testare auto.Am găsit 2 carti:

Essentials de electronice de testare - Pentru Digital Memorie şi Mixed-Signal VLSI Circuite

VLSI Principii de testare şi arhitecturi de proiectare pentru Testability

Eu va trebui pentru a proiecta un cip cu ajutorul cadenţă, care vor fi proiectate pe baza de proiectare pentru Testability sau BIST.Poate tu, te rog ajută-mă în încarc unele informaţii valoroase pentru acelaşi.Sugestii pentru proiect sunt cele mai binevenite.

Mulţumesc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back