I
Ian.Y.Jin
Guest
Dear all,
Eu
sunt în prezent, face un inductor Monte Carlo simulare în Cadence-Spectre (Cadence versiune: 5.10.41_USR5.90.69; Spectre version: 6.2.0.420).Obiectivul meu este de a vedea modul în care inductanţă şi Q-factor (diferenţial-driven) modificări asupra procesului de variaţii.
Am înfiinţat câteva expresii de convertire a 2-port S-parametrii de la 1-port diferenţial echivalent, după cum urmează:
monteExpr ( "S11" "sp (1 1? rezultat" sp) ")
monteExpr ( "S12" "sp (1 2? rezultat" sp) ")
monteExpr ( "S21" "SP (2 1? rezultat" sp) ")
monteExpr ( "S22" "SP (2 2? rezultat" sp) ")
monteExpr ( "Sdm" "0,5 * (S11-S12-S21 S22)")
În primele patru parcele de expresii sunt de lucru bine tot timpul, şi am putea vedea efectul procesului de variaţii.Dar "Sdm" expresie oferă o problemă, uneori o oferă doar o curbă, şi, uneori, (fără a schimbat nimic), acesta oferă chiar şi mesaj de eroare, după cum urmează:
* * Evaluarea Eroare de expresie ((0.5 * ((S11 - S12 - S21) S22))).
* * Eroare ( "eval" 13 t zero ( "Eroare * * eval: nelegat variabilă" S11))
Nu ştiu ce se întâmplă în neregulă.Are această problemă inel orice clopot pentru tine?Mulţumesc.Toate cele bune,
Y. Jin
Eu
sunt în prezent, face un inductor Monte Carlo simulare în Cadence-Spectre (Cadence versiune: 5.10.41_USR5.90.69; Spectre version: 6.2.0.420).Obiectivul meu este de a vedea modul în care inductanţă şi Q-factor (diferenţial-driven) modificări asupra procesului de variaţii.
Am înfiinţat câteva expresii de convertire a 2-port S-parametrii de la 1-port diferenţial echivalent, după cum urmează:
monteExpr ( "S11" "sp (1 1? rezultat" sp) ")
monteExpr ( "S12" "sp (1 2? rezultat" sp) ")
monteExpr ( "S21" "SP (2 1? rezultat" sp) ")
monteExpr ( "S22" "SP (2 2? rezultat" sp) ")
monteExpr ( "Sdm" "0,5 * (S11-S12-S21 S22)")
În primele patru parcele de expresii sunt de lucru bine tot timpul, şi am putea vedea efectul procesului de variaţii.Dar "Sdm" expresie oferă o problemă, uneori o oferă doar o curbă, şi, uneori, (fără a schimbat nimic), acesta oferă chiar şi mesaj de eroare, după cum urmează:
* * Evaluarea Eroare de expresie ((0.5 * ((S11 - S12 - S21) S22))).
* * Eroare ( "eval" 13 t zero ( "Eroare * * eval: nelegat variabilă" S11))
Nu ştiu ce se întâmplă în neregulă.Are această problemă inel orice clopot pentru tine?Mulţumesc.Toate cele bune,
Y. Jin