inductor Monte Carlo Simulation în Cadence-Spectre

I

Ian.Y.Jin

Guest
Dear all,

Eu
sunt în prezent, face un inductor Monte Carlo simulare în Cadence-Spectre (Cadence versiune: 5.10.41_USR5.90.69; Spectre version: 6.2.0.420).Obiectivul meu este de a vedea modul în care inductanţă şi Q-factor (diferenţial-driven) modificări asupra procesului de variaţii.

Am înfiinţat câteva expresii de convertire a 2-port S-parametrii de la 1-port diferenţial echivalent, după cum urmează:

monteExpr ( "S11" "sp (1 1? rezultat" sp) ")
monteExpr ( "S12" "sp (1 2? rezultat" sp) ")
monteExpr ( "S21" "SP (2 1? rezultat" sp) ")
monteExpr ( "S22" "SP (2 2? rezultat" sp) ")
monteExpr ( "Sdm" "0,5 * (S11-S12-S21 S22)")

În primele patru parcele de expresii sunt de lucru bine tot timpul, şi am putea vedea efectul procesului de variaţii.Dar "Sdm" expresie oferă o problemă, uneori o oferă doar o curbă, şi, uneori, (fără a schimbat nimic), acesta oferă chiar şi mesaj de eroare, după cum urmează:
* * Evaluarea Eroare de expresie ((0.5 * ((S11 - S12 - S21) S22))).
* * Eroare ( "eval" 13 t zero ( "Eroare * * eval: nelegat variabilă" S11))

Nu ştiu ce se întâmplă în neregulă.Are această problemă inel orice clopot pentru tine?Mulţumesc.Toate cele bune,
Y. Jin

Silne hasła są podstawą bezpieczeństwa w sieci – niejednokrotnie korzystamy z licznych kont, których dane łatwo mogą wpaść w ręce cyberprzestępców. Jak się okazuje, wiele osób popełnia proste błędy, takie jak wykorzystywanie tego samego hasła do logowania się na różnych kontach, posługiwanie się popularnymi ciągami znaków czy używanie słów łatwych do odgadnięcia. Eksperci z Kaspersky Lab radzą, w jaki sposób tworzyć hasła, których złamanie będzie dla internetowych oszustów sporym wyzwaniem.

Read more...

S11, S12, s21, s22 sensul de a nu au nici o stafie, trebuie să utilizaţi aaSP (Mn), unde m, n poate avea valoarea 1 sau 2

încerca încărcarea aceste variabile în ADE Calculator:

armSetCalcMemory ( "Sdiff" "(aaSP (1 1)-aaSP (1 2)-aaSP (2 1) aaSP (2 2)) / 2")
armSetCalcMemory ( "Zdiff" "2 * 50 * (1 (aaSP (1 1)-aaSP (1 2)-aaSP (2 1) aaSP (2 2)) / 2) /
(1 - (aaSP (1 1)-aaSP (1 2)-aaSP (2 1) aaSP (2 2)) / 2) ")
armSetCalcMemory ( "Rdiff" "real (2 * 50 * (1 (aaSP (1 1)-aaSP (1 2)-aaSP (2 1) aaSP (2 2)
) / 2) / (1 - (aaSP (1 1)-aaSP (1 2)-aaSP (2 1) aaSP (2 2)) / 2)) ")
armSetCalcMemory ( "Xdiff" "imag (2 * 50 * (1 (aaSP (1 1)-aaSP (1 2)-aaSP (2 1) aaSP (2 2)
) / 2) / (1 - (aaSP (1 1)-aaSP (1 2)-aaSP (2 1) aaSP (2 2)) / 2)) ")
armSetCalcMemory ( "Ldiff" "imag (2 * 50 * (1 (aaSP (1 1)-aaSP (1 2)-aaSP (2 1) aaSP (2 2)
) / 2) / (1 - (aaSP (1 1)-aaSP (1 2)-aaSP (2 1) aaSP (2 2)) / 2)) / (2 * pi * xval (aaSP (1 1) )) ")
armSetCalcMemory ( "Qdiff" "imag (2 * 50 * (1 (aaSP (1 1)-aaSP (1 2)-aaSP (2 1) aaSP (2 2)
) / 2) / (1 - (aaSP (1 1)-aaSP (1 2)-aaSP (2 1) aaSP (2 2)) / 2)) / real (2 * 50 * (1 (aaSP ( 1 1)-aa
SP (1 2)-aaSP (2 1) aaSP (2 2)) / 2) / (1 - (aaSP (1 1)-aaSP (1 2)-aaSP (2 1) aaSP (2 2)) / 2))
")

în ordine: diferenţial sparameter, diferential impedanta, diferenţial de rezistenţă, diferenţial de reactanţă, diferenţial inductanţă, factor de calitate diferenţial.chiar dacă aţi defini o variabilă în calculator, dacă tu chiar tip de nume de variabilă (de ex, Sdiff) în calculator de exprimare va da eroare.trebuie să selectaţi variabile din lista de variabile definite de utilizator în calculator,
şi apoi în expresie veţi vedea pe deplin ecuaţie că variabila reprezinta.Ştiu foarte prost, dar acesta este modul în care calculatorul de lucrări.

Multumesc mult, oermens!

Nu încercaţi să încărcaţi variabile în AWD calculator la CIW linie de comandă,
dar pe lista a fost gol, atunci când am verificat "var" buton în calculator.
Cred că am mai fi dor de ceva sfaturi de la dumneavoastră.Toate cele bune,
Y. Jin

Încercaţi să-l salvaţi ca fişier text apoi în AWD calculator merge la Memorii-> Încărcaţi şi selectaţi fişierul text.Apoi, du-te la Memorii-> Selectaţi pentru a primi în ecuaţie pe care
o căutaţi.

Puteţi să încercaţi să rulaţi un singur repetare a sp, apoi faci rezultate-> direct complot-> principala formă şi selectaţi "Adăugaţi la outputs' înainte de plotting s11/12/21/22, apoi executaţi Monte Carlo?Dar pentru Sdiff va trebui în continuare să scrie ecuaţia manual.

oermens a scris:

Încercaţi să-l salvaţi ca fişier text apoi în AWD calculator merge la Memorii-> Încărcaţi şi selectaţi fişierul text.
Apoi, du-te la Memorii-> Selectaţi pentru a primi în ecuaţie pe care o căutaţi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back