Imprimat sufoca de tipărit monopole antenă

O

orisapir

Guest
Bună tuturor,
Am încercat pentru a proiecta şi construi o tipărite monopole antenă cu avionul la sol nici o (într-un manşon de antenă).Cum te-ai face o tipărite maneca sufoca?Sunt face o linie de transport de bandă linie, dar se pare că doar adăugând două linii sfert lungime de undă mult timp pentru a acţiona ca pinteni nu este de ajuns.
orice sfaturi sau idei?

Thanks1

Ori

Design imprimat un şerpuitură linie, iar acest lucru va fi tipărit sufoca.
http://ma.icu.ac.kr/papers/2002_MOTL_meander.pdf

Vfone Vă mulţumesc pentru răspunsul dumneavoastră.
Din păcate, acest tip de soluţie nu va rezolva problema mea, de vreme ce-mi antenă NU este montat pe un teren de avion.Poate te pot descrie ce Caut ca o modalitate de a pune în aplicare o bazooka sufoca tipărit într-un mod pe un imprimat, cauciuc-raţă ca, monopole antena.

Multumesc inca o data,

Ori

spui tu acolo nu este avionul la sol.Dar asta este o imposibilitate.Pentru curent pentru a merge în antenă, acolo trebuie sa fie un egal şi direcţia opusă curent intorc spre sursa.În ceva ca o convinge linie, acest lucru este mai evident - a transmite calatoresc curent poate fi crezut de deplasare de pe centru de dirijor, şi de a reveni acolo curent poate fi crezut de deplasare pe exterior dirijor scut.În acest fel de o hrană pentru animale, pentru un monopole, s-ar putea să nu mai vrea înapoi curent care curge pe partea exterioară a scutului sol, dar în loc să vrea 100% din acesta curge din nou pe partea interioară a convinge teren scut.Deci, unele pune o linie de transport sleave pe teren exterior cădelniţa scut pentru a opri în afara curenţi de la care curge.

Se pare ca au un alt mecanism de hrana pentru animale, dar totuşi doriţi să utilizaţi o sufoca de a face "ceva".Nu sunteţi sigur ce vrei sa faci, dar, evident, o mai bună descriere este necesar.

Ai dreptate Biff, acolo trebuie sa fie unele curent reveni cale, care este pe o căpăta, sperăm, partea interioară a exterior cădelniţa scut.Eu n-am spus nu există nici un motiv doar nu există nici un motiv avion.Sunt într-adevăr în căutarea unor imprimate (PCB) a modului de punere în aplicare pentru a genera sufoca coaxial ca într-un fel.

În cazul în care există doar în cădelniţa pune tub de metal peste el şi a ajusta lungimea.Aceasta este clasica Bazooka maneca.Sau utilizarea de folie de cupru.Ferita margele pot face acelaşi loc de muncă.Aveţi obiectiv este de a preveni RF curent pentru a debitului prin exterior dirijor de cablu coaxial.Ferita mărgea poate o fac bine.Poate fi cea mai bună soluţie este să folosiţi diferenţial cu o linie de balun, dar este doar o idee.Stii cererea dumneavoastră mai bine.Unul mai este la fel de mai multe bobina se transformă în jurul a convinge ferita toroid sau chiar doar de bobină, fără a le de bază.În funcţie de frecvenţa de lucru se poate de bine.Am o astfel de sufoca (nu ferita), în casa mea de radio şi funcţionează perfect.

Vă mulţumim din nou pentru răspuns, dar vă rugăm să reţineţi că Caut o versiune tipărită NU A COAXIAL VERSION!
Nu pot implementa ceva care nu este pe bază de PCB din cauza fabricaţie cerinţă.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back