Importul de date de la VNA la ADS2004A

T

tyassin

Guest
Salut

Am nişte măsurători de la un VNA.VNA salvat de măsurare ca:
DATA00.S1 şi DATA00.D1

Cum de import, în aceste ADS2004A?
Tocmai am nevoie de ele într-un set de date pentru a pune la cale şi etc

Daca cineva stie cum, vă rugăm să sfătuiască.

Mulţumesc.

Dacă este posibil, vă puteţi conecta PC-ul cu VNA folosind un cablu GPIB.Apoi, puteţi să colecteze date în ADS.Sau puteţi introduce datele în datele privit în anunţurile (aveţi nevoie pentru a selecta tipul de dreptul de date)

tyassin a scris:

SalutAm nişte măsurători de la un VNA.
VNA salvat de măsurare ca:

DATA00.S1 şi DATA00.D1Cum de import, în aceste ADS2004A?

Tocmai am nevoie de ele într-un set de date pentru a pune la cale şi etcDaca cineva stie cum, vă rugăm să sfătuiască.Mulţumesc.

Bună ziua Tyassin
Am făcut importul de date VNA ADS2004A în acest fel.Hope this ajutor tu.
Deschide o nouă fereastră de date afişează în ADS2004A.Faceţi clic pe butonul cu un floppy "şi două săgeţi (Un negru şi dreaptă, cealaltă o roşie şi curbaţi). Aceasta va deschide o nouă fereastră. În fereastra nouă, trebuie să urmaţi paşii de mai jos.

1.Modul: selectaţi de date Citeşte fişier în setul de date
2.Fişier de date pentru a citi: Arata locaţia fişierului ai luat de la VNA şi Citifile selectaţi în formatul de fişier pentru a citi fereastra
3.Setul de date pentru a scrie: Daţi un nume adecvat în câmpul Nume Setul de date
4.Ultimul pas este să faceţi clic pe butonul Citeste File.

Datele dumneavoastră este citit şi este gata de utilizare în fereastra de afişare de date.Datele sunt stocate sub numele pe care il da la pasul 3.Dacă acest lucru nu-i repetaţi aceeaşi paşi, cu o schimbare în numele pe care il da la pasul 3.

Cu respect
YANR

Max yanr_1612

Da că a făcut trucul.
Mulţumesc foarte mult

Cu respect

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back