ICFB, dar, pe care platforma Linux?

R

redhavoc

Guest
Salut
Has anyone tried running icfb (preferabil 5.1.41) pe Debian sau Gentoo.Stiu ca ruleaza pe Redhat Enterprise Linux şi variantele sale (Fedora, CentOS ...),, de asemenea, de la ceea ce am înţeles, de asemenea, rulează în Suse.Dar aş vrea, fie o versiune foarte stabile (Debian, Ubuntu) sau una rapida (Gentoo).
Poti sa-mi spui de oameni pe care versiunile aţi încercat icfb şi it worked fin.În acest fel pot alege una care ti se potriveste cel mai bine pe mine.Încercarea de toate sistemele de Thes ar lua prea mult timp, asa ca m-am gândit eu ar trebui să ceară mai întâi.

Mulţumesc

Şi de ce sunt deschise Suse şi Fedora instabilă?
Ei bine, va rula probobly în vanila Debian nu sunt sigur furci despre it's quasy stabil * BUNTU lui.Adăugat după 3 minute:Şi dacă tu a alerga Suse cu BlackBox sau, windowmaker sau unul dintre mediile de desktop, apoi alte GNOME sau KDE acesta va fi unul dintre OS'es mai rapidă şi mai stabile din lume.

Singurul motiv pentru care-mi place Suse beacose este numai în Linux pentru care pastreaza binare NVIDIA şofer prebuld.
poate fi download.nvidia.com foud / Novell

RH este mod de a merge.Nu vrei să se joace cu sistem de operare sau instrumentul EDA?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back