ic5141: Calculator folosind coordonate ale markerilor ca variabile?

M

mixaloybas

Guest
Hi everybody!

În ic5141 usr5 instrument wavescan de undă putem crea markere şi pentru a defini etichete pentru ca le-M% următoare (% X, Y%).X şi Y%% sunt x, y coordonatele marker.(Aceasta ar putea fi ceva de genul M0 (0.1, 2.3))

În afară de X% şi% siruri de caractere Y format nu există, de asemenea, E% pentru rezultatul o expresie scalar.

Problema este că am fata nu pot găsi cale de a coordonatele de referinţă ale markerilor în aritmetice expresii scalare.
De exemplu, aş dori să locul doi markeri, pe un teren IV parametrilor dintr-un MOS, şi au unele expresii cum ar fi R = (Ymax-ymin) / (Xmax-xmin), evaluate pe zbor şi a afişat pe o etichetă.

Am încercat o mulţime, fără succes.Toate din următoarele nu locul de muncă:% X, M0.x, M0.X, M0.% X, graph1.marker0, graph1.marker0.x, graph1.marker0.X
şi multe altele I cant amintesc acum.Mesajul este de obicei
"- Avertisment --
<COM.cadence.awd.graph.GraphManager(at)1b7a553>
EROARE: ( "eval" 0 t zero ( "Eroare * * eval: variabilă nelegată" X)) "
sau
"- Avertisment --
<COM.cadence.awd.graph.GraphManager(at)1b7a553>
Tip necunoscut scalare de date: zero "Am verificat anasimhelp.pdf, ghid wavescan utilizatorului, ocean de referinţă, dar nu este nimic despre accesarea coordonatele markerilor şi utilizarea lor în expresii calculator sau etichete în instrumentul de undă.

Acest tip de post de prelucrare este foarte usor de facut la ADS, în cazul în care fiecare marker este o variabilă.Deci, eu cred că este, de asemenea, posibil, în ic5141, probabil am pur şi simplu nu am găsit-o încă ...

Are pe nimeni altcineva cu care se confruntă această problemă?Orice soluţii?

Orice răspuns este binevenită,
Vă mulţumim anticipat!
mixaloybas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back