IC5.0.33 sub Linux 7.2, 8: eroare de afişare: 8 bit Pseudo

J

javi

Guest
noi am fost difuzate IC446 noastre în Solaris.acum am migrat la Linux.I tried la spre a instala IC5 în RedHat 7.2.
după ce aprovizionarea fişier cshrc invoca ICFB dă eroare:
"" Nu pot găsi 24bit color sau 8 biţi de culoare pseudo ""
Am încercat, în acelaşi Redhat 8.o.Same error.
i sînt naiv să Linux.este de afişare problemă cu setările de afişare OS

cadenţă a alerga doar în 8 sau 24 biţi ..... o modificare pe care de afişare Setare pentru culoare 8 sau 24 biţi

Dear all,

eu am aceeaşi problemă ca Javi, şi după ce i s-au schimbat de afişare aranjare la spre 8bit, este OK acum.cu toate acestea nu sunt foarte fericit de rezultat grafice, I try la spre scimbare it la 24 de biţi, dar când am log out, există unele probleme grafice, aşa că am să stai cu 8-biţi.

Im 'folosire acum VESA (generic) conducător auto, dar cartea mea de grafic este Intel 82845 carte integrate.Am Downlaod conducătorul auto de la Intel, şi am "rpm", conducătorul auto în terminal, dar eu încă nu a putut obtine rula şoferul, oricine are cunosc nici cum să setaţi-o?

FYI, I'm using RedHat 8.0

cu respect,
isteţ

Încercaţi să editaţi XFConfig86 fişierul-4, în directorul / etc

În secţiunea "Device" modifica "Driver" de intrare pentru a citi "i810"

Sau a alerga Xconfigurator, selectaţi "Intel 830" "

, la sfârşitul fişierului se adaugă:
Secţiunea "dri"
Mod 0666
Sfârşitul secţiunea

yeechyan a scris:

Încercaţi să editaţi XFConfig86 fişierul-4, în directorul / etcÎn secţiunea "Device" modifica "Driver" de intrare pentru a citi "i810", la sfârşitul fişierului se adaugă:

Secţiunea "dri"

Mod 0666

Sfârşitul secţiunea

Înainte de a eu am această întrebare.Puteţi selecta alţii sytle de Linux, pentru GNOME exemplu.

Ah VMWare.Nu poţi chiar a instala driverul.VMware instituie un "VMware driver-ul video".Ai oaspete sistemul de operare nu poate vedea videocard tău adevărat.Cele mai bune poţi să faci (scurt de a instala un sistem dual boot) este de a instala VMWare Tools.Acestea vor oferi atleast vă SVGA, care va rula mai bine decat stoc "plăcii video".

Sper că acest lucru a ajutat.Scrie înapoi, dacă aveţi alte probleme.

| IAngel | a scris:

Ah VMWare.
Nu poţi chiar a instala driverul.
VMware instituie un "VMware driver-ul video".
Ai oaspete sistemul de operare nu poate vedea videocard tău adevărat.
Cele mai bune poţi să faci (scurt de a instala un sistem dual boot) este de a instala VMWare Tools.
Acestea vor oferi atleast vă SVGA, care va rula mai bine decat stoc "plăcii video".Sper că acest lucru a ajutat.
Scrie înapoi, dacă aveţi alte probleme.

L-am avea problem.You Acelaşi lucru se poate rezolva o problemă de a instala XFree86.Then schimbă afişarea pentru setarea la noroc 24bit.Good.

întotdeauna (at) Smart a scris:hi IAngel,Sunt de acord cu ceea ce le-aţi menţionat.
Am încercat, de asemenea, pentru a instala VMWare Tools, cu toate acestea, odată ce am instalat instrumentele, mouse-ul meu a fost o nebunie, nu am putut controla, bănuiesc că este incompletible cu instrumente.
Oricine ştie cum de a rezolva această?cu respect,

isteţ

Max IAngel,

Eu încă nu au rezolvat problema, aproape că am vrea să renunţe.= (.

FYI, I'm using VMware-workstation-4.5.2-8848 versiune.Eu am un alt prieten folosind aceeaşi versiune, dar el a alerga vmtool fără nici o problemă.I suspect ar putea fi problema de hardware, nu atât de sigur.încă o dată, I'm using Intel integrat de 82845 cip grafic.

Thanks in advance.cu respect,
isteţ

Aţi făcut o nouă partiţie pentru RH8.0 dumneavoastră, dacă aţi făcut acest lucru, atunci aceasta nu este o instalare VMWARE de Linux.
Deci, problema nu ar trebui să fie instrumentele VMWARE care îl folosiţi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back