i-au bord PCB!

S

sergioems

Guest
Am aici un consiliu de PCB pe care aş dori să fac câteva trimită copii într-o factorie!dar eu nu mai am fisierul PCB!cum a putea i a face?eacy este de a construi un fişier ii au original?şi dacă da, cum?
tks

Dacă am înţeles bine, ai consiliului de real PCB, dar nu şi fişierele de proiectare?

1 - Este acest bordul unei bord 1-2 strat?
2 - a fost la bord nu populate înainte?

Dacă răspunsul la ambele întrebări este afirmativ, atunci puteţi trimite la unele companii, care sunt specializati in "copiere", consiliul de administraţie, la o scanare din bord, să facă o Gerber fişier din el şi vă va trimite date, apoi aveţi posibilitatea să utilizaţi Gerber fişierul şi trimite-l la bord orice casa pe care o alegeţi.

În cazul în care consiliul dvs. are mai mult de 2 straturi si a fost populate înainte (sau este populate), aceasta este o altă poveste, nu există companii care pot face acest lucru, dar va costa Yu o gramada de bani.

Lasă-mă să ştiu dacă doriţi să găsiţi numele acestor companii, cred ca pot gasi referire la o pereche de ele, dacă mă uit pentru asta.

BR,
/ Farhad

da răspunsul la ambele întrebări sunt da!

bord este un strat de bord, 2 şi nu a fost niciodată populate înainte!

şi aveţi orice ideia cât de mult va coasta pentru o companie pentru a-mi faci acest dosar?

Sper sa pot răspunde-mi!TKS în avans!

Nu sunt sigur cât de mult va costa, în momentul în care a fost mult timp în urmă, am privit în această că nu am absolut nici o idee.

Tocmai am trimis un mesaj privat care explică cum am făcut-o cu un scanner, CorelDraw 8 şi o mulţime de timp!Pun pariu ca aceste companii fac acelaşi lucru, dar are un mediu mai sofisticated decât am avut atunci.

Poti sa o faci singur, nu este atât de dificilă, dar este nevoie într-adevăr o mulţime de timp.

Cel mai bun de noroc,
/ Farhad

TKS prieten ok pentru ajutor.doar un mesaj privat lucru care nu a sosit dacă este posibil, trimite-mi un e-mail!

SEM (AT) zmail.pt

încă o dată TKS

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back