HyperTerminal - prea multe opţiuni

A

atferrari

Guest
Ieri am folosit HyperTerminal pentru a comunica în ambele sensuri, cu o 16F877.

Pentru a fi sincer ea a fost pur noroc pentru că am avut nici o idee clară despre cum să-l în maşina mea Win ME.

Am fost confuz, nu numai pentru tipul atât de multe de terminale se poate emula, dar şi pentru atât de multe protocoale de Kermit, etc etc

I googled, dar de informaţii este copleşitoare.

Orice sfaturi simple de setările minime pentru a trimite şi primi ASCII şi în cele din urmă binare?.

Suplimentare, prost întrebare: având la dispoziţie trei porturi COM din PC-ul meu (1, 2 şi 4), ultima cu modemul de telefon, cum m-am şti dinainte dacă 1 sau 2 va ieşire prin intermediul conectorului de 9 pini?Este orice altă cale decât testele să ştie asta?

Un real sprijin pentru apreciat.

Încearcă în cazul în care acest software-ul rulează pe Win ME ..
20Rev1.1 http://www.rfinnovations.com.au/Uploads/Images/RFI-Interm% (1). ZIP
În cazul în legătură directă nu funcţionează, încercaţi să copiaţi şi să lipiţi întreaga linie în pictograma adresa ..
Un alt indiciu este - să încerce să evite utilizarea COM1 în care acest lucru este implicit Windows port serial pentru dispozitive, cum ar fi un mouse, si va fi mereu în căutare de o acolo - COM2 pare să fie mai bine .. opţiune
Cu respect,
IanP

Hola Ian,

Vă mulţumim pentru a răspunde.Am incercat link-ul, dar nu luck.Intotdeauna mi-am apărea într-o pagină Google.

Aţi putea ajuta din nou?ĄGracias!

Aici este link-ul din nou:
Aceasta trebuie să arate exact ca acesta (fără ghilimele)
"20Rev1.1 http://www.rfinnovations.com.au/Uploads/Images/RFI-Interm% (1). zip"
Încercaţi să re-scrie sau copie şi trecut la .. caseta Adresă
Am verificat link-ul ..it works ..
Cu respect,
IanP

Înlocuiţi:
(** = TT)

pentru a verifica it:
Start Hyper - Port selectaţi (1 / 3, 2 / 4) - selectaţi biţi pe secundă, biti de date, paritate, bit de stop, regulatoare de debit = none - Properties - Stabilirea - Autodetectie selecta la Emulation - şi apoi sari PIN 2 şi 3 din Port - vedeţi orice caracter atunci când introduceţi de la tastatură.

com 1 şi 3 are aceeaşi adresă.
utiliza aceleaşi pentru interfaţa cu bord dvs. (depinde de portul de configurare dvs.).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back