High-Speed ​​Comparator

C

chanchg

Guest
Eu trebuie să creeze un comparator complet diferenţial de mare viteză, cu următoarele specificatii 1. 1.2V la 2.5V CMIR 2. Overdrive tensiune 0.3V 3. Intarzierea de propagare de 0.6ns. 4. Mai puţin de 1ns naştere şi toamna timp atunci când încheie cu 300Ohm la 5V. 5. Semnalul de intrare de frecvenţe variază de la DC la Procesul de 220Mhz este 0.35u CMOS Poate cineva sugerează topologia şi metodă de proiectare pentru comparator de mai sus? În ceea ce priveşte

Deoarece aceasta este viteza mare, poti sa te duci pentru un tip de preamplificator şi dispozitivul de blocare a comparator.

(3) propagare de 0.6ns. Acest spec. Eu nu cred că poate fi atins Gândiţi-vă de un invertor simplu în 0.35um, poate u arhiva un comparator de comparabil cu un invertor de simplu? Poate spec. este greşit

Întârziere 0.6ns Prop, @ 300ohm de încărcare şi 1ns tr / tf pe 0.35um CMOS Hmm .. eu nu cred sa acheivable

Ce rezolutie ai nevoie? Puteţi utiliza dispozitivul de feedback-ul dublu pentru specificatiile.

Cred ca poti folosi amplificatorul cronometrat mai ales daca aceasta este o parte a sistemului receptor Rania

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back