HFSS_cross antenă

• Thread starter Mustafa_Engineer
  • Start date
M

Mustafa_Engineer

Guest
Salut,

Orice organism hor ştie să se hrănească această antenă
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

Salut!
Funny fişier!Ai putea trage aer caseta, substrat sau SMT.altceva?Nu
sunt înţelegere ce tip de antena pe care doriţi să simuleze.

Max romka-04,

Multumesc pentru ce vă fel de răspuns.De fapt sa sârmă cruce antenă, înseamnă că nici un substrat.

Da nu am trage de radiaţii caseta, pentru că am vrut să ştiu cum să plaseze val port, am incercat sa folosit lumped port, dar nu am ştiut cum să se definească multimode?Sper că vă poate ajuta

Salut!
Principala diferenţă între Lumped şi Wave port este urmatoarea.Lumped portul este un modul.Dacă doriţi să-l excite aparat cu mai multe moduri de utilizare, ar trebui să Wave port.Dar Wave port ar putea sta numai cu privire la frontiera de aer caseta (nu in interior)!Cred că nu aveţi nevoie de Wave port în această soluţie.

Vă rog, a se vedea fisier atasat (. Pdf).Este ce tip de antena?Dacă da, care ar trebui să atragă sârmă, dar nu dreptunghi.După care va trebui 2 sârmă capete (de intrare şi ieşire).Ar trebui să atragă şi aloca un dreptunghi Lumped port.Integrarea linie ar trebui să fie între două capete (la
fel ca şi în dipol exemplu, în ataşat).

Sper sa te ajut!

Salut,

Vă mulţumim pentru răspuns.

Am kknow că despre porturi.

Am ataşat acest fotografie, ce crezi?fierbinte loc din porturile

Înţeleg de ce ai nevoie.Am avut niciodată întâlnite în această problemă.As putea spune doar acest
1.Există un singur fel cum se atribuie Lumped port (si tu stii acest fel).
2.Există o singură problemă.Dreptunghiular pentru Lumped porturi ar fi eco reciproc (nu
e bun).Ai putea să încerci să te antenă înălţime (3D) şi trage primul dreptunghiulara pe partea de sus şi două de pe partea inferioară.Sau puteţi inventa altceva.
3.Cred că nimeni nu poate spune cum se face.Ar trebui să încercaţi unele de proiectare şi apoi să le comparaţi cu hârtiile, experiment sau SMT.alt.
Cu respect!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back