HFSS9.0 mesaj de eroare!

S

starchern

Guest
Procesul de recuperare a adaptabile soluţie abc3d:

subproces "% 3" a murit în mod neaşteptatajuta-ma!

dimensiunea problemei este prea mare?(arata ca de memorie legate de mine).

DAR berbec meu este 1G

la spre a verifica modul în care a ochiului de plasă este?

Am fost surprins, dar HFSS nevoie de mult mai mult spatiu HDD şi nu-i place discuri fragmentate.a verifica acest lucru.
1G şi nu poate fi suficient de mare pentru structura complexe.

Oh, eu am aceeasi intrebare!Ram este motivul pentru care dreapta, sau moale Bug's inerente?

ceea ce m-am întâlnit este în mod similar cu a ta:
eroare iniţială a ochiurilor de plasă: adc3d: linia de intergation nu ar trebui să fie în acea parte a modelului.
Dacă am un-a verifica "polarizeze E", în fila Configurare Port, această eroare nu sunt afişate.

În toate cazurile, problemele HFSS un jurnal de fişier atunci când nu există ceva în neregulă cu port şi linia de integrare.Acesta este un fisier html, dar ea nu este uşor să parse.
Motivul este că deşi planul portul este diferit de la o distanţă de planul de linie.Unul trebuie să utilizeze aproape întotdeauna fixaţi în cazul în care reţeaua este prea "neregulate".Th de eroare este în mod normal în al cincilea sau 6 cifre în unele dintre vârfuri.Aş sugera să utilizaţi utilitarul de completare snap pentru a evita această confuzie.

hope it helps.

cheng

Max i dont know într-adevãr cum să vă ajute cu toate acestea i într-adevãr nevoie de ajutor mine, am postat o întrebare pe forum yesteday poţi să aruncăm o privire?

peso Eyal

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back