HFSS val port dimensiune

M

MrElec

Guest
Salut,

Cum pot găsi de dimensiuni ale HFSS val port?.
Ştiu că există un calculator pentru a face acest lucru în timp de 50 de www.emtalk.com şi Ω TL numai, dar vreau să se determine dimensiunea manual pentru hrana pentru animale nu TL 50 ohm.
e vreo regula exactă,
am citit o HFSS doc dar nu
sunt convins, atunci când comparaing cu rezultatele mele simulare.

ajutor va rog.

mulţumesc

Aveţi posibilitatea de a utiliza portul 50ohm dimensiune, apoi alegeţi "rezolvi porturile numai" (în soluţie de instalare), şi verificarea rezultatelor pentru a se asigura dreptul de moduri sunt propagare.Necesare port marimea nu schimba mult, atunci când impedanta modificări, şi de "rezolvare porturile doar" este mult mai fiabil decât calculator, chiar şi pentru 50ohm.

nimb Sunt nou pentru a hfss şi de fapt, sunt confuz cu privire la modul de a dimensiunii de val port ceea ce fac acum este o dată i-au calculat pe linie microstrip latime i utilizare a valurilor port claculator la emtalk, pentru a găsi val PRT dimensiune decât i utiliza exclusiv în port doar pentru a găsi z0 apar în port. după acest i optimiza zo în portul de la 50 ohm changint de waveport dimensiune după care i schimba linia de lăţime pentru a obţine 50 ohms la val de port şi de optimizare, se face folosind porturile numai.

rezultatele sunt mai bune, dar acum am nevoie de avizul în cazul în care sunt, folosind metoda este dreapta sau nu?de asemenea, cum pot verifica în hfss care sunt modurile de nedorită care nu figurează în port?

Trebuie să definiţi port, astfel încât să fie compatibile cu mai multe moduri.După simulare, verifica HFSS-> Rezultate-> Solutie de date pentru a vedea dacă este doar un mod propagates.Apoi, puteţi face din portul mai mare, care va face un pic mai exacte (captura fringing mai multe domenii), atâta timp cât nu apare Mod de secunde.

"După aceasta i optimiza zo în portul de la 50 ohm changint a waveport dimensiune" - dacă am înţeles corect, nu sunt în schimbare reală zo, tu eşti doar o eroare în crearea de simulare care compensează abaterea în fizică zo pentru structura .Se pare ca o reteta pentru probleme.Mai bine să se bazeze pe modul de raspandire a verifica port, mai degrabă decât a schimba portul dimensiunea acest fel.

Dar, de fapt, de emtalk rezultatele ar trebui să fie relativ corecte de la început.(Nu am verificat-le, dar nu există nici un port exact dimensiunea pe care trebuie să o folosiţi. Emtalk Chiar dacă dimensiunea nu este ideal, cauzate de eroare este probabil mic.)

Max & Shlomo22 salturi,

Sunt de acord cu Shlomo22, trebuie să uite de moduri de propagare şi nu ar trebui să vă schimbaţi val port marimea arbitrarily.Work afară de exemplu N ° 6.5 de la HFSS Ghid de carte,
veţi înţelege cât de port, pentru a găsi mărimea şi trebuie să aruncaţi o privire la HFSS Docs despre this.Don-i să se bazeze pe calculator emtalk
l-am folosit-o, dar cu rezultate mai rău.

Sper că vă ajută.

în soluţie de date, după care simulează Cum pot studiu ce moduri sunt produse cu caldura oricine poate explica în cuvinte simple?Adaugă după 9 minute:la mine în HFSS> REZULTATUL> SOLUŢIE date în matricea de date
pct. Sunt obtinerea zo la 10 GHz este 49.9 este ths valoarea am nevoie pentru a chk??

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back