Help_Fully diferențială Miller Ota _Closed Bucla DC Sweep

O

onrkya

Guest
Sunt proiectarea unui complet diferențial morar OTA în 0.18u tehnologie. La prima etapă, am observat câștig bucla deschisa, dar nu am putut observa închisă matura bucla de curent continuu. Gama mea CM este 0.6 - 1.2 V. Am cautat pe internet, dar nu este totul, dar tehnici de simulare. Poți te rog explica în mod clar? Mulțumiri

Dacă utilizați spectrul, puteți rupe bucla & locul "iprobe" în analoglib. Apoi rulați stabilitate analiza (. STB) Se prezinta câștig în buclă închisă și faza de curba.

Am atașat circuit. Tech este 0.18 TSMC este punctul-am proiectat circuitul astfel încât gama mea de intrare este de a fi BTW 0,6 V și 1,2 V. În timp ce eu matura o intrare 0.6 - 1.2 și celălalt la 1,2 la 0.6V folosind sursa de tensiune de tensiune controlat la intrare, am vedea un câștig de aproximativ 80 dB, cu un pic de offset. De asemenea, în timp ce ambele intrări sunt la nivel de 0.9V toate tranzistori lucreze în saturație. Am dimensionat am fiecare tranzistor alegerea condensator compansation appropritate care este metoda fundamentală la dimensiunea Ota Miller. Capacele mele de sarcină sunt 6pF și GBW dorită de mine este în jurul valorii de 100MHz. Trece prin fiecare 37uA tranzistori dif de intrare și 375uA trece prin fiecare din ramurile laterale. Eu am pus rezistori până la sfârșitul circuitului cu tensiune 0.9V mod comun la mijlocul rezistoarelor și a pus, de asemenea, tensiunea de comandă. , Astfel că circuitul este de așteptat să lucreze ca în cazul în care există un circuit CMFB. Rezistențe sunt mari, care sunt 10k, nu pentru a încărca circuitul. Când am închis bucla, de intrare a circuitului meu nu urmează de ieșire. Circuitul de performanță, de asemenea, depinde de rezistențe care sunt plasate în configurația în buclă închisă. Poți să-mi spui ceea ce poate fi problema? Am încercat, de asemenea, prin scăderea câștigului bucla deschisa, dar nu a mers.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back