B
bgpradeep
Guest
Hi All,
Eu sunt construirea aspectul de CAD şi a luat unele erori în timp ce extractivă cum ar fi
scurt-circuit.
În FloorPlan ataşat DECODER THERMOMETER-a de ieşire de la
T00 - T062, în timp ce de intrare a SWATCH ARRAY este INN00 - INN062 şi în interiorul ARRAY Swatch Swatch fiecare celula are INN.
Le-a dat eroare a fost:
Scurt circuit - nume diferite, pe de o net:
(1) numele de "INN" la locaţia -----
(2) numele de "INN62" la locaţia ----
(3) numele de "TB062" la locaţia ----
numele de "DCI" a fost atribuit pe net.Aici, INN, care este un port în fiecare celulă SWATCH ar trebui să fie conectat la portul INN62 (SWATCH portul ARRAY) şi INN62 este la rândul său, conectat la TB062 (THERMOMETER DECODER output).Nu am cum a lua acest sens, se poate
scurt-circuit, deoarece a crea o conexiune directă şi nici un alt strat de metal cruci ea.În cazul în care aceste nume să fie identice sau diferite porturi numit conectate împreună va face nici o diferenţă.
Poate cineva să mă ajute pentru a sorta asta.
Mulţumesc
Pradeep
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament
Eu sunt construirea aspectul de CAD şi a luat unele erori în timp ce extractivă cum ar fi
scurt-circuit.
În FloorPlan ataşat DECODER THERMOMETER-a de ieşire de la
T00 - T062, în timp ce de intrare a SWATCH ARRAY este INN00 - INN062 şi în interiorul ARRAY Swatch Swatch fiecare celula are INN.
Le-a dat eroare a fost:
Scurt circuit - nume diferite, pe de o net:
(1) numele de "INN" la locaţia -----
(2) numele de "INN62" la locaţia ----
(3) numele de "TB062" la locaţia ----
numele de "DCI" a fost atribuit pe net.Aici, INN, care este un port în fiecare celulă SWATCH ar trebui să fie conectat la portul INN62 (SWATCH portul ARRAY) şi INN62 este la rândul său, conectat la TB062 (THERMOMETER DECODER output).Nu am cum a lua acest sens, se poate
scurt-circuit, deoarece a crea o conexiune directă şi nici un alt strat de metal cruci ea.În cazul în care aceste nume să fie identice sau diferite porturi numit conectate împreună va face nici o diferenţă.
Poate cineva să mă ajute pentru a sorta asta.
Mulţumesc
Pradeep
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament