[Help] P * cad2002

B

bobcat1

Guest
Eu am încerca să duplicat un print dirijate pentru producţii şi atunci când folosesc copy paste, cupru turnat a fost deconectat de la pad-sol, probabil pentru că nu există nici o netlist pe de imprimare copyedOrice unul a putea ajuta - cum la spre un duplicat de imprimare cu cupru turnat domeniu?

MulţumescBobi

Hai

trebuie să setaţi proprietăţile de cupru, se toarnă de fiecare copie de timp sau creaţi-o.
aşa lookathte de cupru originale pour proprietăţi şi a da it la cel nou.
(nume net, înapoi, etc)

va trebui să copiaţi porţiunea din schema, de asemenea, şi asiguraţi-vă că ref des şi numerele PIN sunt aceleaşi.a alerga compara lista de net şi a elimina erorile.

rishab

Tot ce vreau este să Marge bord câteva mici într-una singură

Problema este cu poure de cupru, când am să copiaţi bordul poure de cupru pierde conexiunea la componentele pe care le folosesc pentru a fi conectat la bord originale

cel mai bun

Bobi

Max Bobcat,

aveţi pur şi simplu de a utiliza funtion copie ca de obicei, dar pasta cu opţiunea de pastă de circuit, acordând o atenţie pentru a specifica dacă doriţi ca refdes creşte cu prefix sau nu (R1 -> R101 -> 201), şi care va nume net urmează aceeaşi regulă: (GND -> gnd1)
Cupru toarnă va urmează numele de mai sus net de regulă, deci, dacă doriţi să păstraţi "GND" net de comun pentru toate circuit clonat, doar selectaţi "GND" net "net de la nivel mondial".
speranţa de ajutor

zurben

Zurben Max

Poate tu, te rog să îmi arătaţi cum să folosească "peast opţiunea de circuit", deoarece eu sunt nou la PCADmulţumescBobi

hi Bobcat:
a se vedea figurile ataşat

fig1: trage în circuit.
fig2: selectaţi circuitul va trebui să clone şi copiaţi-l (Ctrl C).
fig3: paste cu opţiunea de pasta de circuit.
fig4: specificaţi dacă doriţi ca refdes care creşte în mod normal (R1, R2 -> R2, 3) sau prin prefix (R1, R2 -> R101, 102)
a specifica dacă doriţi ca circuitul clonate de cupru se toarnă nete aceeaşi cea originală (aşa cum am arătat)
fig5: done!ceea ce vezi, după 4 pastă.
plătească îngrijire la ratsnet, care indică faptul că de cupru 4 Pour împărtăşesc acelaşi nume net.
cupru pour se suprapun este permis, astfel încât să puteţi lipi de circuit nou peste

speranţa de ajutor
zurben
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back