[Help] Cum sa ascuns de înaltă frecvenţă la DC?

S

sassyboy

Guest
Salut tuturor.Am fost călătoresc în autobuz de a lucra în această dimineaţă şi gândit la un proiect interesant.Cum ar fi o converteşte un semnal fără fir spun la 5 GHz până la DC?Semnalul fără fir poate fi capturat, prin intermediul unei antene de bună directivă câştig pentru nivelul semnalului este maximă.Deoarece eu sunt destul de mult out-of-disponibile cu data de astăzi, componente electronice.Ar fi acolo un dispozitiv care am putut cumpăra la plug semnalul meu de antenă la intrare a acestui imainging-dispozitiv pentru o ieşire DC?Acest imaginar-Aparatul va trebui să fie capabil să detecteze un semnal foarte mic şi mă refer la 60 volt micro.

În plus, în situaţia normală semnalul fără fir poate să nu fie întotdeauna disponibil.Cum ar fi un magazin semnal slab fiind detectate şi de a folosi-o pentru ieşire atunci când este necesar.

Vă rugăm să mărunţirii-mi o idee.Extrem de recunoscatori!

Semnalul RF este de obicei prea slab pentru a permite o utilizare convenabila rectificarea acesta şi stocarea într-o baterie sau un condensator.
Ru º inos butoanele RFID de muncă de până la unele de metri de transmiţător, dacă intenţionaţi să o folosiţi pentru a colecta de energie va trebui să staţi foarte aproape de antena de emisie.

Mandi

Presupunând că transmiţătorul este foarte apropiat şi de a trimite un semnal puternic.Ce s-ar am nevoie?Un redresor?Vipera?

pe care încercaţi să faceţi este cunoscut sub numele de detector de vârf.Acesta este doar
un redresor de înaltă frecvenţă (Narda are unul).Prin urmare,
vârf al semnalului de RF, în consecinţă, producţia sa este un DC rectificate
de semnal.Tu nu a spus ceea ce este intenţia dumneavoastră.Mi-aduc aminte
au existat unele intenţia de ani în urmă, pentru a "trimite" de energie, utilizând RF.
Aceste intenţionează toate, deoarece nu a reuşit eficienţei este prea scăzut.

Va multumesc tuturor.Foarte interesant.

Am avut o căutare de scurtă durată pentru detector de Vârful Jellem a sugerat.Narda ofera detector de pasiv, care nu este nevoie pentru putere externe.În timp ce unii altora cum ar fi cele oferite de Linear Technology nevoie de curent electric externe.Cu toate acestea, ma intreb ce este cel mai mic RF puterea semnalului detectabilă printr-un detector de vârf în aceste zile.După ce ştiu acest lucru, am putea atrage atenţia în curs de dezvoltare de către un receptor foarte eficient de antenă care acoperă o gamă largă de frecvenţă.

Max Sassyboy,
Nu am face o căutare de data asta pentru Linear Technology "detector"
dar îmi amintesc că unele din care le-am cautat-au bazat pe
opamp şi frecvenţa consecuently foarte reduse pentru cererea mea.
Detectorul este doar o diodă simplă.Aveţi posibilitatea să impulsiona de ieşire folosind
opamps dar frecvenţa s-ar fi limitat la aproximativ 1GHz (în
cel mai bun caz).Deci, dacă a detectorului va fi utilizat pentru capcana de energie
aveţi de gând să te afli da mai multă energie pentru a opamp
decât energia pe care urmează să colecteze de la aer.

draga mea:

aţi putea încerca să detecteze circuit de a primi, la fel ca plic de a detecta

ASK ... ECT, decât aţi putea adăuga un filtru de zgomot respingere, în sfârşit, te

nevoia de a adăuga unele amplificator de a obţine semnalul slab, dar vă amplificatorul

nevoie de lăţime de bandă pentru a controla prin nevoie de dvs., atunci aţi putea extinde respingerea

amplificator de zgomot de către dumneavoastră.cchuang

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back