S
sassyboy
Guest
Salut tuturor.Am fost călătoresc în autobuz de a lucra în această dimineaţă şi gândit la un proiect interesant.Cum ar fi o converteşte un semnal fără fir spun la 5 GHz până la DC?Semnalul fără fir poate fi capturat, prin intermediul unei antene de bună directivă câştig pentru nivelul semnalului este maximă.Deoarece eu sunt destul de mult out-of-disponibile cu data de astăzi, componente electronice.Ar fi acolo un dispozitiv care am putut cumpăra la plug semnalul meu de antenă la intrare a acestui imainging-dispozitiv pentru o ieşire DC?Acest imaginar-Aparatul va trebui să fie capabil să detecteze un semnal foarte mic şi mă refer la 60 volt micro.
În plus, în situaţia normală semnalul fără fir poate să nu fie întotdeauna disponibil.Cum ar fi un magazin semnal slab fiind detectate şi de a folosi-o pentru ieşire atunci când este necesar.
Vă rugăm să mărunţirii-mi o idee.Extrem de recunoscatori!
În plus, în situaţia normală semnalul fără fir poate să nu fie întotdeauna disponibil.Cum ar fi un magazin semnal slab fiind detectate şi de a folosi-o pentru ieşire atunci când este necesar.
Vă rugăm să mărunţirii-mi o idee.Extrem de recunoscatori!