GSM PA design?

P

patriot

Guest
Fie că se potrivesc de intrare şi ieşire de potrivire sunt de pe cip sau nu? Pentru a aduce în jos de intrare VSWR, eu trebuie să indcutors locul doi de pe chip, într-o serie, este de altă manevră, dar am crezut că-l costa prea mult spaţiu în modul,

Am încercat de asemenea, această metodă: folosiţi un inductor (obligaţiuni fir) în serie cu emmiter pentru feedback-ul, care poate creşte Zin,
cu toate acestea nu este suficient de mic becase inductanţă.

Poate cineva da cateva sugestii cu privire la introducerea de potrivire? Sau unele anunţuri prj despre GSM PA,

Multumesc anticipat!
Ultima editare de patriot pe 20 aprilie 2007 3:50; edited 1 time in total

do u design modulului de urself, sau este gata, şi u nevoie de ea pentru a se potrivi

khouly

Am design GSM PA chip cu excepţia puterea de controlor de mine, şi ele într-un pachet de module,
Are cineva experiente de GSM PA design?

Tendinţa de azi în GSM PA design-ului este de a integra cât, de intrare şi ieşire de potrivire a componentelor.
Pentru a integra producţia de potrivire a componentelor ar putea fi o provocare, încercând să nu sacrificiu de eficienţă şi de puterea de ieşire.
În ultima etapă sufoca inductor şi,
de asemenea, unele dintre inductoare parte de intrare / ieşire meci ar putea fi realizat cu ajutorul obligaţiuni-fire.Există o mulţime de GSM PA i pe piaţă, care utilizează această abordare.
Feriţi-vă că serie de obligaţiuni pe sârmă emiţător ar putea deteriora eficienţă a PA.
În fiecare etapă de prejudecată este, de asemenea, foarte important pentru acest PA.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back