grafic problema cu CST

K

kimx0945

Guest
Am instalat CST 2006 la un laptop care foloseste Intel (R) GM965 chipset-ul grafic (Lenovo T61).Când am deschis un fişier de exemplu sau a creat un nou fisier, computerul este congelate, precum şi modificările de calculator ecran în culori foarte ciudat.Se pare că placa grafică este incompatibil cu CST, dar nu sunt sigur.Este o orice organism care a fixat această problemă?

Am suferit că aceeaşi problemă cu CST şi, de asemenea, HFSS.

Soluţii:
(i) a dezactiva HW accelerarea cardul grafic; sau
(ii) Utilizaţi un computer cu un puternic GPU-ului, cu o mulţime de memorie (I recomandam aceasta)Cu respect

Problema este Intel Mobile 965 conducătorului auto chipset-ul realizat de către producătorii de laptop nu sunt compatibile OpenGL şi sunt soooooooooo în urmă în stabilirea problema.Un alt mod în jurul acest lucru este pentru a descărca Update Driver Intel pentru chipset-ul de mai sus (Intel este conştient de problema grafic după cum este indicat în FAQ lor) şi a instala în laptop-ul.Trebuie să dezinstalaţi driver-ul dvs. anterioare înainte de a rula setup sau Intel va refuza să instalaţi driverul lor.Am făcut acest lucru cu succes cu Dell Vostro 1500 Series.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back