grafică egalizator (lumini LED)

Z

zainu91

Guest
Vreau să creați un egalizator grafic pentru camera mea, care prezinta barele de sunet. Când am conectat toate dispozitivele audio prin jack stereo. Vreau circuit și diagrama cum să construiască. Vreau să stabilească lumini LED-uri pentru lumina de reprezentare.

Acesta nu este un egalizator grafic. Acesta este un analizor audio în timp real. Uita-te pentru un circuit în Google.

Probabil explicația lui a fost un pic vag, dar nu e neaparat doar un analizor audio. Poate vrea un whcih egalizator pune în aplicare, de asemenea, un analizor, în scopul de a controla setările. [Quote = Audioguru] Acesta nu este un egalizator grafic. Acesta este un analizor audio în timp real. Uita-te pentru un circuit în Google [/quote]. Am avut o privire la link-ul și, într-adevăr a fost în valoare de având o privire la ea. Dar ce se întâmplă dacă vrei benzile de frecvență de 32 sau 64 (sau orice altceva), atunci când există doar 20 de bargrafuri? Mi-ar merge pentru un afișaj TFT, permite o flexibilitate mult mai mult și puteți scrie frecvența fiecărei benzi și, de asemenea, nivelurile dB de pe axa verticală. Dora. [Quote = CMOS] Este, de asemenea, numit ca Analizor de spectru audio. Acesta este cel mai bun l-am văzut până la data. Foarte bine implementat. http://www.circuitcellar.com/microchip2007/winners/DE/MT1750.html [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back