GMSK modula / demodulează

C

cirip-cirip

Guest
Salut

Am auzit pe unul din colegul meu a spus că GMSK modulează / demodulează sunt doar
a A / D şi D / A, It acest drept, eu apreciez pe cineva poate explica
este mai în detaliu, sau se poate referi pls-mi o carte pe această temă, având în
de exemplu de circuit este mai mult prefera.

Mulţumesc

Salut

a se vedea de comunicaţii digitale.de către "Proakis", ediţia a 4.

cu respect

ceea ce a spus prietenul tau, despre GMSK Mod.şi DEMOD.nu este total greşit şi, în acelaşi timp, nu este adevărat, deoarece în orice sistem de comunicare digitală avem date în formă binară care nu pot fi transmise pe aer astfel încât trebuie să ne conversia datelor la analouge forma, that'a ce prietenul tau a spus, dar, de fapt, diferenţa Intre diferitele tipuri de tehnici de modulare digitale este cum să reprezinte că datele digitale în analouge, aşa că am găsit în BPSK pe care le reprezintă binare "1", cu o SINEWAVE cu 180 de pahse şi binare '0 'cu SINEWAVE cu Faza 0, în GMSK să ne reprezentăm binare "1", cu o SINEWAVE cu o frecvenţă F1 (de exemplu) şi binare '0 'cu o frecvenţă F2
pentru a înţelege mai mult despre cum vom alege F1 şi F2, puteţi citi orice carte de text despre comunicaţiilor digitale
Te-am ajutat tu

Salut

Am văzut un bloc de circuit despre un IC in banda de interfaţă şi
Acesta arată că pentru a transmite fluxul de cale in banda de biţi la primul pasaj
GMSK Mod apoi la o DAC filtru şi vor ieşi afară să fie I / Q;
pentru a primi cale, I / Q intra în Sigma-Delta Mod apoi trece FIR
filtru şi, în final intra în banda de interfaţă.

Ceva confuz mine este:
1.de ce are nevoie de un CAD transmite în cale, este semnalul după un mod GMSK
încă un semnal digital?
2.a primi în cale, de ce nu Insite GMSK DEMOD bloc?

I IC refer este PCF50732.

Poti sa ma ajuti pentru aceste puzzle-uri?
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

DAC pe partea modulatorului aduce informatii digitale în domeniu analogice pentru transmiterea, precum şi ADC pe partea DEMODULATOR aduce semnal analogic în domeniul digital pentru decodare.Procesul de modulare şi demodulare este un întreg lot mai complicat atunci doar aceşti doi paşi mici, dar importante.

Tipul de modulare GMSK în forum AEA cereri şi o mulţime de
nevoie de articole referitoare la acest subiect va fi

Salut
Multumesc tuturor pentru ajutor genul tau.
Pentru înţelegerea mea, în acest transmite
cale, este folosind un tabel de a privi în sus
Stand semnal GMSK modulat, astfel încât
Acesta foloseşte o DAC pentru al converti la analogic
de semnal, Am dreptate?

Eşti cea mai mare parte corecte.Există mai multe moduri de a genera o GMSK forme de undă şi o UTT este, cu siguranţă unul dintre ele.Ideea principală este de a filtra biţi, cu un filtru Gaussian, şi de a difuza tranzitie de faza de faptul că bit filtrate de peste 1 / (B * T) simboluri (gaussiană parametru filtru).Având în vedere că tranziţia de fază a fiecărui bit este răspândit în acelaşi mod, cintrolled "ISI" este intrduced în mod intenţionat.Cu cat mai mare de 1 / (B * T), numărul, mai complexe decodarea leasă faza de a lua în demodulator.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back