gaură şi prin acelaşi lucru?

M

Munib

Guest
Eu sunt foarte nou pentru a PCB de proiectare
M-am confundat despre aceşti termeni
Hole, Via, DRILL bit mărimea
Sunt identice sau diferite?
definească şi să explice

via între două straturi interne sau superioare (de jos) şi reacţii interne strat.

gaură între partea superioară şi partea de jos a PCB

Să începem cu detaliaþi bit size - care este de dimensiunea treaba că PCB fabricator foloseşte pentru a detaliaþi găuri în PCB pentru montarea găuri, VIAS, şi-thru gaura tampoane.Ei vin la dimensiuni standard, deci nu puteţi specifica doar o gaura de dimensiunea şi se aşteaptă ca fabricator de a putea face acest lucru - în gaura are la dispoziţie pentru a se potrivi cu dimensiunile de instrucţie militară.

Dacă sunteţi precizând gaura dimensiuni pe un PCB, va specifica în mod normal, "terminat" gaura de marime, nu a detaliaþi dimensiune.A terminat de mărimea unei prin gaura sau thru-gaura va fi mai mică decât mărimea plombăm.Motivul este de placari de cupru, care va fi realizat în interiorul forate gaura pentru a face conexiuni la diferite straturi de la bord.De obicei, dar nu întotdeauna, a terminat, aurit, gaura de dimensiunea este de aproximativ 2-4mils mai mici decât dimensiunea detaliaþi din cauza cupru placare.

Dimensiunea gaura aţi pus într-o rampă de lansare, prin intermediul sau este dependent de indiferent dacă sunt sau nu aveţi nevoie pentru a suda o duce in gaura, de spaţiu disponibil, frecvenţa de semnalul trece prin gaura aurit, curent,
etc Deoarece designer, spune fabricator de ce dimensiune vrei gaura, când acesta este aurit.De fabricator picamere treaba dimensiune, care va face o gaură destul de mare pentru a da terminat mărimea dorită, după placare.Ca designer, va avea, de asemenea, responsabilitatea de a vă asigura că nu este suficient de tampon sau prin diametru pentru a permite de a alege sa fabricator exerciţiu.Dacă specificaţi o terminat prea mare gaura de tampon dimensiune, fabricator
lui detaliaþi va elimina toate tampon sau prin cupru.În mod normal, de fabricator specificaţiile spun ce minim "annulus" are nevoie de restul tampon de pe sau prin intermediul după foraj pentru a se asigura că poate corect placa interiorul gaura.

Termenul de "prin" înseamnă un conectarea placate gaură între două straturi.VIAS sus se poate conecta la căile de semnal jos semnal poteci sau se pot conecta semnalele cu privire la orice alte două straturi.Un caz special, prin intermediul unui este un "orb prin".Nevăzători prin nu merge tot drumul prin bord.Se conectează două simetric la distanţe interior straturi împreună, dar nu merge tot drumul pana la partea de sus şi jos.Ele sunt făcute de foraj şi placare găuri în stadiile iniţiale ale PCB fabricatie ca straturi de bord sunt laminat la bază în opuse symetric perechi.

"Thru-gaura tampoane" sunt aceleaşi ca şi VIAS, dar care sunt asociate de obicei cu componente - de exemplu, tampoane pentru o conduce cu rezistenţă, un condensator cu conduce sau un IC cu conduce.Acestea pot fi, de asemenea, singur "liber" tampoane care se conectează urme strat-pentru-ca un strat de via (liberă înseamnă că nu este parte a unei componente).Din punctul de vedere al terminologiei, tampoane nu sunt limitate la conectarea numai două straturi ca un via.O gaura thru-tampon se poate conecta la oricare sau toate straturile pe care le trece prin.De exemplu, dacă aş fi vrut să se conecteze o urmă de pe partea de sus a urme pe strat interior strat 2, strat 6, şi în partea de jos strat - Mi-ar folosi o gaura libera thru-tampon.Dacă am vrut să se conecteze la o urmă de top la un strat de pe urmă doar stratul interior 2 - I-ar folosi o via.

Distincţia dintre un drum liber şi o rampă de lansare este doar prin terminologia.Ele sunt folosite atât pentru a se conecta între straturi.Parerea PCB editorul software-ul este, probabil, programat pentru a permite o doar pentru a se conecta prin doua straturi, dar se va permite o gaura thru-tampon pentru a conecta mai multe straturi.

initial am fost de asemenea confuz când am început să desining

Hole - ar putea fi ceva de la care se face printr-un strat la altul la fel ca o gaura obişnuiţi că, dacă u ia o Laye u pot vedea prin intermediul

Via - există prin orb şi îngropat, prin intermediul şi prin gaura prin.
sale pe cel pe care se conectează un electrice mai târziu la altul şi de a face acest lucru printr-o gaură
20/10 prin mărime.Via este de 10 mils în timp ce sa aurit cu aur farfurie şi face tot mai mic

Am auzit de plp apel prin gaura preaDRILL bit Marime - sale de dimensiunea detaliaþi de biţi care este folosi pentru a face gaura prin ur de pe bord.cu respect
taring77

House_Cat,
Îmi puteţi începe o convorbire montare pe tehnologie, design şi legate considerare.
Să începem cu un simplu o, ceea ce este de montaj ghid?Pentru montarea automată care trebuie să fie disponibile informaţii privind proiectarea?

Citat:

Îmi puteţi începe o convorbire montare pe tehnologie, design şi legate considerare.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back