Funcţii de asteptare de la DLL

M

mesfet

Guest
Bună tuturor, am un fişier DLL si * h dosar care descriu funcţiile conţinute în DLL.. Poate cineva spune-mi cum de a apela funcţii în DLL în C? Sunt folosind Visual Studio? Am nevoie de a defini ceva "extern ....." în programul meu? sau am nevoie pentru a seta compilator, etc ...... Acesta este mare, dacă cineva are unele exemple. Multumesc, MESFET +

. Dacă nu aveţi fişierul lib care vin cu DLL-ul, va fi obligat de a încărca dinamic DLL dvs.: aici este un exemplu: Presupunând că aveţi un DLL (în directorul corect), numit mylib.dll cu int următoarea funcţie my_fct (int a, int b) să se încarce şi să-l utilizaţi (aceasta este o modalitate de a face acest lucru ...) typedef int (* my_fct_proto) (int, int); my_fct_proto Proc_my_fct, HINSTANCE myDllHandle; myDllHandle = LoadLibrary ("mylib") ; Proc_my_fct = (my_fct_proto) GetProcAddress (myDllHandle, "my_fct"); int rezultat = (Proc_my_fct) (2, 3); Notă: site-ul MSDN are mai mult de informatii suficiente cu privire la toate căile de codificare (MS / gândire ...)

dacă aveţi fişierul *. lib pentru dll, te duci pur şi simplu la opţiunile linker-ul, adăugaţi fişierul lib la dependenţe suplimentare, include # * h fişier în fişierul sursă., şi aveţi posibilitatea de a apela funcţiile

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back