Funcţia Generator DDS AD9834

• Thread starter maheshkuruganti
  • Start date
M

maheshkuruganti

Guest
Buna, vreau să creaţi un Generator de funcţii DDS capabil să producă sinus, dreptunghi, triunghi forme de unda pana la 3Mhz.I doriţi să o utilizaţi AD9834, deoarece produce toate cele trei functions.I, de asemenea, încerca să pună în aplicare şi PSK şi FSK folosind pselect încorporat şi pini FSELECT . Vreau să ştiu dacă cineva a fost deja făcut şi are un circuit de bază pe care eu pot lucra on.Thank Tu

Am gasit un circuit pentru AD9834, dar am probleme cu a face un PCB de la schematică în Eagle.This se datorează anumite constrângeri, deoarece am de a trai din India. Eu trebuie să facă o singură faţă-verso şi cu ajutorul because.I prin gaura componente va încărca schematică şi poate cineva vă rugăm să faceţi un design de bord pentru me.Thank Tu.

Ştiu că aceasta este un subiect vechi, dar dacă ai nevoie de design-ul placii. Am făcut un design unilateral smd în conformitate cu spec.. aici este TE fişiere Eagle ... BTW: are cineva s-au explicat mai bine interfata Controll pentru TE de circuit???

Thnx O mulţime. Voi merge prin ea. Vă pot da un bun sistem de control conceput de Cordesses Roland. Voi trimite-l maine.

Am do.Here este. Este de la Roland Cordesses. Cele Comentariile sunt în limba franceză

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back