Fully diferential de undă trecătoare de analiză în derivă

W

wenadinho

Guest
Bună, în prezent, eu sunt de punere în aplicare o compensaţie Miller amplificator pe deplin diferenţial cu CMFB timp continuă.Ac de răspuns arată că sistemul este stabil.În buclă închisă, am folosit feedback-ul de condensatoare pentru a seta câştigul buclă închisă a sistemului.prejudecată DC feedback-ul este setat cu ajutorul pseudoresistor (diode conectate PMOS).
Problema apare atunci când am încercat să simuleze analiza tranzitorie.Forme de undă de ieşire are tendinţa de a satura, după o mai multe sute de ms timp de simulare.Întrebarea mea este, are cineva întâlnit aceeaşi problemă, nu problema legata de compensare greşit sau proiectarea rău CMFB.
Mulţumesc

Este un integrator de circuit dvs.?Dacă este aşa, se va satura.

wenadinho a scris:

Bună, în prezent, eu sunt de punere în aplicare o compensaţie Miller amplificator pe deplin diferenţial cu CMFB timp continuă.
Ac de răspuns arată că sistemul este stabil.
În buclă închisă, am folosit feedback-ul de condensatoare pentru a seta câştigul buclă închisă a sistemului.
prejudecată DC feedback-ul este setat cu ajutorul pseudoresistor (diode conectate PMOS).

Problema apare atunci când am încercat să simuleze analiza tranzitorie.
Forme de undă de ieşire are tendinţa de a satura, după o mai multe sute de ms timp de simulare.
Întrebarea mea este, are cineva întâlnit aceeaşi problemă, nu problema legata de compensare greşit sau proiectarea rău CMFB.

Mulţumesc

hi: dvs. de circuit şi compencation au dreptate, integrator de dumneavoastră a saturated.you ar trebui să verificaţi şi condiţiile pe care aţi stabilit.

Salut,

I-am verificat, rezultatul se aplică topologie nu numai la diferenţiale pe deplin, dar, de asemenea, sa încheiat un unic.

is as shown in the picture.

Sistemul
este aşa cum se arată în imagine.

response is also shown.

Răspunsul ac buclă închisă care
este, de asemenea, indicată.
Simulare buclă deschisă de răspuns arată că OTA este stabil.cutoff is 1 kHz.

Presupunând că cutoff buclă închisă
este de 1 kHz.Atunci când se efectuează analiza tranzitorie prin aplicarea unui semnal de intrare @ 100 Hz (de exemplu, în cadrul benzii de trecere), de ieşire este stabil cu privire la sol DC.Cu toate acestea, prin aplicarea unui semnal de intrare de 20 kHz (banda de exemplu, stop) de ieşire tinde sa se satura, după câteva sute de ms.

BTW, sistemul a fost luat de la Reid hârtie Harrison.
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back