frecvenţă dependente de material Definiţie în HFSS

M

maverick09

Guest
Salut,

Am vrut să ştiu cum putem defini frecvenţa materialelor, dependentă de HFSS şi vă rugăm să furnizaţi cu un exemplu.

De asemenea, în cazul în care pot găsi de fizica din spatele definire a acestor materiale.

Mulţumesc

Salut,

Am avut aceeaşi problemă.Acesta este modul în care am abordat-o.
Atunci când u defini o frecvenţă de material de depepndant acesta creează un set de date pe care le puteţi vizualiza în cadrul proiectelor.Aveţi posibilitatea să încărcaţi aa *. pct. dosar ca un set de date, care în esenţă are un număr de puncte şi anume permitivitatea faţă de frecvenţa sau tangentă pierdere comparativ cu frecvenţă.Odată ce seturi de date sunt încărcate u a putea crea un material nou, dar în loc de standarda valorile numerice pentru permitivitate şi tangenta pierdere vei scrie o definiţie mic "pwlx (set de date nume (" file "), Freq).

Ceea ce aceasta nu este că acesta spune HFSS pentru a interpola între punctele le-aţi definit, care sunt la frecvenţe specifice.Odată ce aţi făcut acest lucru HFSS va încerca să se potrivească proprietăţile materialului în funcţie de modelul dumneavoastră şi ar trebui să puteţi pentru a simula design.

Dacă u nevoie de mai mult ajutor a putea u a trimite eu un efy8ks de e-mail (la) leeds.ac.uk

Hope this ajutor.
Kash.

Hei, baieti
Interesant subiect ...Am o problema: HFSS pot defini comportamentul de materiale cu două approssimations diferite; dar am nevoie de faptul că materialul meu se comportă într-un mod care nu este montat de către opţiunile implicite de HFSS ... este o orice posibilitate de a defini acest lucru, poate că inserarea un anumit număr de valori numerice?
Plaese să fie clare, deoarece eu sunt un utilizator nou al programului ...Mulþumiri foarte mult ..

Hi All,

Mai stiu formulele Youre folosind pentru materialul (indiferent de materiale), care arată dependenţa de frecvenţă?

Ai o formulă pentru materialul de la sol?(un general de posibilităţi, deoarece materialul de bază ar putea fi infinit)

Vă rugăm să post unele dintre formulele de alte materiale de asemenea.

mulţumesc,
newbie101

Ce este axa de frecvenţă "Scala", în frecvenţă expertul dependente de date punct?este GHz?

Ceva să ştiu
Scara de frecvenţă este în "Hz"
Folosiţi "discretă", matura, matura interpolarea poate returna rezultate inexacte fără avertisment mesaj

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back