fpga reiniţializaţi

L

lupt

Guest
i utilizarea xcv3200e Xilinx pentru asic de verificare, după ce a fost configurat în ţintă, şi i rula anumite programe, de fpga a fost întotdeauna de reiniţializare,
i dont know de ce ???????????? plus: i configurate de fpga paralel cu descărcare prin cablu, am ghicit PC LPT
de semnale făcut-o !!!!! nu
sunt sigur!
ca cineva să mă ajute! multumesc foarte mult!

Salut,

acest migth fi cauzate de o instable alimentare,
atunci când
de fpga durează prea mult curent.
Am avut această problemă în trecut.

Da, este foarte important să ai o putere care Délivré mai multe 1 A, atunci când programul
dvs. de start fpga-vă pentru a pune in functiune, sau atunci când programul este

Salut,

De unde ştii că
a fost programat corect?

Uită-te la acest comentariu am adăugat ceva timp în urmă

http://www.elektroda.pl/eboard/viewtopic.php?t=46876&highlight=maestor face

În cazul în care acesta
a fost configurat pentru a începe apoi somethign simplu,
trebuie doar să creaţi un design fără FFs, numai combinational logica, o pereche de LED-uri de pe un OFF când comuta o trecere, cu siguranţă că vor să vă spun că dumneavoastră a fost programat.Adauga unele sincrone logică (şi o sursă de ceas) pentru a LED-ul
dvs. de design şi îndeplini aceleaşi teste, în cazul în care nu se duc pe / de pe atunci s-ar putea să aibă o problemă de reiniţializare, se întâmplă foarte des, le program aparat şi rămâne pe reiniţializaţi .

Dacă se întâmplă că ar putea fi din motive diferite, de rău VHDL / Verilog codare, sinteza de rau ... un mod simplu de a face testul este folosind modulul de ROC (restul în mod clar), puteţi să-l instantiate, simula şi dacă aceasta este fericit sinteza de proiectare (de ROC optimizeze modul va fi departe, dar te va trage construirea instrument corect reste nivelurile pentru FFs).

Trebuie să aruncaţi o privire la puterea de şine ca acesta
a fost indicat de către optronic şi playelectron.

Succes!
Cu respect,

-Ulises

Cel mai simplu mod de a şti dacă este sau nu este configurat să se uite la sursa de alimentare: putere comsumption salturi de îndată ce este complet configurat.

Am avut o problema ca cea de ai descris un timp în urmă.Nu-mi amintesc ce-a fost exact soluţie, dar era destul de prost (setare în software-ul sau PIN invalid atribuire).Ca maestor spus, să înceapă cu o sarcină simplă şi a vedea dacă aveţi orice activitate de pe bord.

Încercaţi să puneţi un capacitances în colţul de FPGA PCB între GND şi Vcc de capacitate trebuie să fie 100nF / 16V; încercaţi să-l si spune-mi rezultatele!

ar trebui să verificaţi hardware circuit.
poate că există o mulţime de mici conteaza.
ar trebui să asigure faptul că hardware-ul este intact, înainte de a începe să depanare software-ul.

Mai presus de toate, nu aţi ştiu dacă este completat de configurare?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back