J
jdhar
Guest
I sînt în speranţa de a face un bord nou, cu o COLDFIRE Freescale pe ea.Având în vedere că partea cea mai complexă este adresa / autobuz de date, am fost în speranţa că aş putea conecta toate adresa / linii de date la un FPGA, si apoi doar program de logica in interiorul acolo pentru a vă conecta la diferite dispozitive.Eu voi fi conectarea SDRAM, Flash, şi Ethernet MAC, şi un slot PCI.Există vreo problemă cu ajutorul unui FPGA pentru asta?(viteza de exemplu).
JAIAdăugat după 32 minute:Am uitat să menţionez că acest program va fi folosit pentru a pune în aplicare un sistem Linux, cu un slot PCI.În ceea ce priveşte acest lucru, cum pot pune în aplicare logica pentru a harta acceseaza autobuz COLDFIRE de a accesează magistrala PCI?
JAIAdăugat după 32 minute:Am uitat să menţionez că acest program va fi folosit pentru a pune în aplicare un sistem Linux, cu un slot PCI.În ceea ce priveşte acest lucru, cum pot pune în aplicare logica pentru a harta acceseaza autobuz COLDFIRE de a accesează magistrala PCI?