format schimba în @ ltium siruri de caractere de text

• Thread starter Anonymous_Ricky
  • Start date
A

Anonymous_Ricky

Guest
Bună tuturor,

Incerc sa aflu de unde pot schimba formatul de date de tip text, care este obţinut după Gerber generaţie.
de exemplu, vom pune. legenda de text pentru detaliaþi masă în PCB şi în mod similar. strat nume,
etcMa intreb de unde as putea schimba formatul pentru acest tabel detaliaþi pentru ca daca vreau sa adaug /
scot tabele Cum pot face asta sau vrei să se schimbe de unităţi de detaliaþi valori.

Cu respect,

Ricky

Myszki z serii R.A.T. od Mad Catz wyróżniają się nietuzinkowym wyglądem oraz ponadprzeciętnymi możliwościami dostosowania gryzonia do preferencji użytkownika. Zalety te postanowił wykorzystać Cougar konstruując swoją nową myszkę dla graczy o symbolu 700M. Nowość wyposażona jest w czujnik o rozdzielczości 8200DPI (prawdopodobnie od Avago), osiem pro...

Read more...

Tabelele generate de speciale ca siruri de caractere. Legenda sunt greu codificate în software-ul - nu aveţi posibilitatea să editaţi conţinutul sau stilul.

Dacă doriţi ceva diferit, va trebui să facă un tabel manual.

mulţumesc,

Am o întrebare de la mai mult în cazul în care ar putea genera i de placemnent de un PCB, astfel încât nu pot să-l utilizaţi în alte PCB.Am găsit de import opţiune, dar eu nu sunt obtinerea de export opţiune.Am luat-o.acesta trebuie să se facă printr-şi alege locul de fişiere.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back