Folosind un PLC pentru a contorl / simula utilizarea de o maşină de spălat

P

pablome

Guest
Mă întrebam dacă este posibil de a lua pe lângă maşina de spălat şi au motor, butoane sau orice altceva controlate de plc ca un proiect.
Dacă există un controler de bolnav doar să o înlocuiască cu PLC.
Am obiceiul să păstreze cadă şi agitator, vreau doar pentru a controla cum ar fi supapele, sau o pompă, cu motor.
Cu toate acestea Vreau să dau seama sau a lua sugestii cu privire la modul de control al motorului în cazul în care im chiar trebuie sa utilizeze un digitale In / Out PLC .... praguri folosind sau cum?

Nu există nici un răspuns simplu, fără să ştie de tip motor şi metoda de control.Pentru a realiza gama de viteză de la spălarea de a spin-uscare, cele mai multe maşini de o unitate de viteză variabilă, fie un DC cu motor cu tahografe feedback-ul sau un curent alternativ threephase-cu motor cu un invertor electronice.În cazul în care de control al motorului este o unitate separată, este posibil controlat de semnale digitale (de exemplu, închiderea de contact).Maşini recente pot fi de aşteptat să aibă funcţii cu motor de control integrat intr-un singur controler de bord electronice.

Cele mai bune oportunitati pentru proiectul dumneavoastră sunt în folosind o maşină cu un controler de electromecanic, care poate fi înlocuit cu un PLC cu OI digitale numai.Ar trebui să aibă un Diagrama schematică a circuitului electric maşini ca un prim pas.

Multumesc.Deci, vă referiţi la pariul meu cel mai bun este folosind un controller electromecanice de o maşină de spălat?Sunt aceste greu de găsit?(Am obiceiul cumpăr un un nou brand off course.)

Salut!

Puteţi folosi un motor cu inter-schimbătoare (motor asincron) poli pentru a schimba Intre viteză 2 praguri (sau 3). Acest tipuri de motoare sunt potrivite pentru macarale.
Sau puteti folosi un motor de inducţie drived de un invertor (care aveţi nevoie pentru PLC-o ieşire analogic 0-10 V sau 0 (4) -20 mA pentru a controla viteza motorului sau a unor capacităţi de comunicare (Profibus, Industrial Ethernet .. .), dar pentru o maşină de spălat nu cred că acestea sunt necesare).

Sau alte tipuri de motoare controlate de o unitate cu o intrare analogice pentru controlul vitezei.

Toate cele bune!
venix

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back