Fizică de proiectare

C

chetanbs

Guest
Hello All,
Sunt nou la fizice domeniu Design.Ar dori să ştie unde I a putea a lua nişte eBooks bune / PDF-uri pe concepte / fundamentale de proiectare fizice.De asemenea, mi-ar fi utilizând instrumente Magma pentru acelaşi.Deci, dacă cineva are nici un PDF-uri pe instrumente de Magma vă rog să-mi spuneţi.

Mulţumesc în avans,
Chetan

Chetan Bună,
Im a posta un manual de BLAST3.2Adăugat după 4 minute:BLAST 3.2 Manual de
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

3.2 este foarte veche .. u manuală, deoarece au acces la instrumente de Magma, ia-un bloc, nu floorplanning Auto de la prima şi vizual a vedea cum lucrurile sunt plasate .. încercaţi să jucaţi-vă cu locaţia de macro-uri, etc, a se vedea ce înseamnă şi regiunile ce pot face .. apoi procedaţi cu pas de celule fixa în fluxul ... mai târziu, din nou, puteţi începe lent joc around cu floorplanning, crearea de PIN / assigment, crearea puterii de plasă etc.

sau pur şi simplu a participa la fuziune sau de sablare Boot Camp .. de formare

I sînt mergi la a face de design fizic de asemenea, şi-au knowleage.I nu relativ speranţa de a obţine material de relativă.

Pentru instrument de Magma se referă acest PDF-uri
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

sinteza completa chip ... u poate lua idee complete cu privire la phy.design de la acest .....

bunã u a putea gasi material de bine pe Magma on it's site-ul
www.magma-da.com

Multumesc mult tuturor!Eu am inceput cu privire la aspectul folosind formatul Laker instrument de editor ...va începe în curând editarea de aspect şi apoi trece la Magma Blast Fusion!multumesc pentru tot ajutorul.Dacă aveţi mai multe informaţii vă rugăm să împărtăşesc cu mine

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back