Filtru pentru un circuit de invertor

C

chaitu68

Guest
Bună ziua tuturor,

Am nevoie pentru a proiecta un filtru de ieşire pentru circuitul invertor.Tensiune de intrare DC este in jur de 20kV de curent continuu şi curent de intrare este de 6000 amperi.Vreau o tensiune sinusoidală la ieşire invertor care urmează să fie 20kV de curent alternativ.Nu am cunoştinţă de mult în acest domeniu Electronică de Putere ca Im de mult în ingineria de sistem de alimentare.Poti sa amabilitatea să mă ajute proiectarea şi anume filtru, ajută-mă în obţinerea valorile L şi C pentru filtrele prin furnizarea de mine orice ecuaţiile generale pentru a suprima armonici la ieşirea din invertor.

Ajutor dvs. este foarte foarte apreciat.

Cu respect,
Chaitanya

Proiectarea unui filtru LC de fapt, nu este o problema electronica de putere (deşi o cerere de Electronică de putere este implicat).
Este o problema de bază reţeaua de curent alternativ, doar cunoştinţe fundamentale de inginerie electrică este necesară pentru a gestiona aceasta.

Vă mulţumim pentru răspunsul dumneavoastră rapidă ... am inteles ce-ai zis .. Dar a putea u a-mi oferi ecuaţiile generale pentru a calcula L, valorile C pentru filtru de a suprima armonici pentru Output Inverter.

chaitu68 a scris:

Vă mulţumim pentru răspunsul dumneavoastră rapidă ... am inteles ce-ai zis .. Dar a putea u a-mi oferi ecuaţiile generale pentru a calcula L, valorile C pentru filtru de a suprima armonici pentru Output Inverter.

Ce cut-off de frecvenţă a filtrului dvs. vă doriţi?fixeze valoarea C la ceva ce se poate cumpăra şi apoi de proiectare pentru L. iteraţie, care este prima ta.

Presupun că este vorba de 3-circuit faze.asa ca aveti grija ca aici sunt 3 inductori şi 3 condensatori ..dar ecuaţiile tipice pentru cut-off de frecvenţă este considerată ca linie de-la-netural.alte faze dumneavoastră va contribui la această linie un singur-la-neutru, deci va trebui să ia în considerare faptul că.

clădire Mult noroc pentru acest interval de putere.hope tu a lua it right după cum veţi avea doar un singur încercaţi la ea.

Mr.Cool

Vă mulţumim pentru Dl Cool .. răspunsul dvs.Întrebare a schimbat un pic acum ..Am folosit unele ecuaţii pentru a obţine 3 faze de ieşire AC invertor de tensiune.Linia de tensiune neutru este de 11 kV, ceea ce face o linie de 19 kV la tensiunea de linie.

Am calculat atât armonici 3 si 5.Armonici al cincilea, fiind o dominantă a determinat să fie 3120 volti.În general, armonici sunt menţionate în amperi (armonici de curent).dar în cazul meu, nu ştiu de sarcină şi, prin urmare, puteţi amabilitatea să mă ajute în găsirea de condensatorul de filtrare şi valorile inductanþã pentru această valoare a armonicilor de tensiune.

Orice ecuatii, material de regaring această problemă sunt foarte foarte apreciate.

Mulţumesc

ChaitanyaAdăugat după 2 ore 37 minute:Şi a uitat să precizeze ... întrerupt de frecvenţă ar fi de 60 Hz, as I sînt trying la spre a elimina orice semnal, altele decât AC fundamentale.

Chaitanya

Stii ce, omule, trebuie să predefinesc cerinţele pentru riplul de curent de ieşire / tensiune, astfel încât să puteţi obţine începe pentru a calcula valorile specifice.

În plus, din moment ce îşi asumă ur doing simulare, u-ar putea încerca unor valori ale L & C în SIMULINK 2 A se vedea rezultatele, chiar şi w / o nici un cal ...Cum se aude?Succes.chaitu68 a scris:

Bună ziua tuturor,Am nevoie pentru a proiecta un filtru de ieşire pentru circuitul invertor.
Tensiune de intrare DC este in jur de 20kV de curent continuu şi curent de intrare este de 6000 amperi.
Vreau o tensiune sinusoidală la ieşire invertor care urmează să fie 20kV de curent alternativ.
Nu am cunoştinţă de mult în acest domeniu Electronică de Putere ca Im de mult în ingineria de sistem de alimentare.
Poti sa amabilitatea să mă ajute proiectarea şi anume filtru, ajută-mă în obţinerea valorile L şi C pentru filtrele prin furnizarea de mine orice ecuaţiile generale pentru a suprima armonici la ieşirea din invertor.Ajutor dvs. este foarte foarte apreciat.Cu respect,

Chaitanya

Mulţumesc yzou_ua.Din păcate, nu Im face nici un fel de simulare.Acest calcul filtru este o foarte mică parte din proiectul meu.prin urmare, nu Im simulează ea.

Am o întrebare, cum a frecvenţei armonicilor este de mai multe ori frecventa semnalului fundamentale; Pot folosi un filtru trece-jos cu o frecvenţă cutoff de 60 Hz, astfel încât aceasta permite doar semnal fundamentale şi suprimă toate celelalte semnale de tensiune.Eu am o îndoială în mintea mea este că, dacă am afla valoarea lui R şi C a unui filtru trece scăzut de ecuaţia

F. cutoff = 1 / 2 * pi * R * C

Sunt valorile de cercetare, dezvoltare şi CI a lua de ecuaţia de mai sus pot fi utilizate până la nivelul de tensiune I sînt folosire.de exemplu, pentru 19kV

Cu respect,
Chaitanya

Evident, ideea ur este corect de a utiliza frecvenţe cutoff ...
În practică, u'd mai bună de a utiliza o valoare mai mare decât cal ur.Rezultatele L & C şi a vedea cum este iesiri.Principiul de bază este mai mare L & C, rezultatele mai bine, dar costa mai mult.chaitu68 a scris:

Mulţumesc yzou_ua.
Din păcate, nu Im face nici un fel de simulare.
Acest calcul filtru este o foarte mică parte din proiectul meu.
prin urmare, nu Im simulează ea.Am o întrebare, cum a frecvenţei armonicilor este de mai multe ori frecventa semnalului fundamentale; Pot folosi un filtru trece-jos cu o frecvenţă cutoff de 60 Hz, astfel încât aceasta permite doar semnal fundamentale şi suprimă toate celelalte semnale de tensiune.
Eu am o îndoială în mintea mea este că, dacă am afla valoarea lui R şi C a unui filtru trece scăzut de ecuaţiaF. cutoff = 1 / 2 * pi * R * CSunt valorile de cercetare, dezvoltare şi CI a lua de ecuaţia de mai sus pot fi utilizate până la nivelul de tensiune I sînt folosire.
de exemplu, pentru 19kVCu respect,

Chaitanya

Thx pentru a explica acest "dejuca" ...

FVM a scris:Citat:

Din păcate, nu Im face nici un fel de simulare.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back