filtru median

I

ijai_yus84

Guest
a putea anyone spune-mi ce anume filtrul median?

pot sa-mi spui orice link legate de acest filtru?

hi ...filtru median este în general utilizată în prelucrarea imaginii pentru a elimina sare şi piper de zgomot ...
ea nu este nimic dar care să înlocuiască Fiecare pixel din imaginea de către mediană statistice de pixeli în el neighourhood ... acest neighourhood este definită de o mască ... care este gennarlly 3x3 pixeli ...

vă mulţumesc pentru informaţiile dvs. ..

, dar, am de gând să proiectare filtrul median cu ajutorul VHDL.but eu nu pot afla ce exact arhitectura de acest filtru, cum ar fi flipflop, MULTIPLEXER, etc.

Mă puteţi ajuta?

aţi putea da mai multe detalii ...
pentru ceea ce ai de cerere sunt în curs de dezvoltare acest filtru median ...?
Care este contribuţia la filetr ta ...?este o imagine ...?

Cea mai simplă punerea în aplicare a unui filtru median este de a lua un număr impar de probe, apoi pentru a-le de la cel mai mic la cel mai mare şi să ia proba la mijloc ca ieşire.Pentru mai multe detalii privire pentru "Nonlinear de semnal şi de procesare de imagini", în secţiunea carte.

Salut
U proiectare trebuie să o unitate de bază care a calcula numărul median între 9 pixeli.
u a putea găsi 9 pixeli în 3 * 3 fereastră şi hranei pentru animale-le la această unitate de bază.
această unitate de bază constă în unele comparatorii.u a putea găsi de proiectare schematice in fisierul atasat JPEG.
U a putea lua legatura cu mine, dacă u have orice întrebări.
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

ijai_yus84,
A se vedea următoarele documente:
"O analiza teoretică a Proprietăţi de filtre mediană"
ieeexplore.ieee.org / xpls / abs_all.jsp? arnumber = 1163708
.
"Generalizate Filtrarea mediană şi conexe Nonlinear Filtering Tehnici"
ieeexplore.ieee.org / xpls / abs_all.jsp? arnumber = 1164591
.
Ambele articole apar în IEEE Transactions on Acoustics, vorbire şi Signal Processing.Google titluri.Veţi fi luate pentru site-ul IEEXplore.Dacă nu sunteţi un membru al IEEE, orice bibliotecă decente universitar pot obtine copii pentru tine.
.
Un alt articol bun care explică elementele de bază este "Median Filter combină atât Lowpass şi Highpass Caracteristici".Acest articol a apărut în 1993 Feb problema personala Engineering & Instrumentation News ". Nu am o copie electronică.
Cu respect,
KRALAdăugat după 20 de minute:Un alt articol, care este disponibil gratuit, este "Periaţi de date cu Scal-invariante Nonlinear Digital Filters" Aceasta a apărut în 24 ianuarie 2002 eliberarea EDN.
www.edn.com/article/CA191159.html
Cu respect,
KRAL

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back