filtru de returnare pierdere

C

cetatean

Guest
Bună tuturor,
eu am designd un filtru rotund combline tijă (3.7-3.8GHz), dar pierderea de returnare nu este bună în banda de trecere ......
este de tuning de la robinet puncte se poate schimba pierderea reveni?
sau orice altă soluţie pentru această ???????????
aici i luat lăţimea benzii exact dublă pentru a designd-mi o .....
înseamnă atunci când am proiectat pentru i 100 MHz luat 200MHz latime de banda
şi cînd i designd timp de 90 MHz, am primit 180 MHz lăţime de bandă

astfel încât orice suggession pentru a îmbunătăţi pierdere a reveni şi de a reduce lăţimea My Band
(IM gândindu-mă că prin scalare mijloace de proiectare pentru 50 MHz va primi 100MHz lăţime de bandă este că funcţionează şi pentru acest filtru)

Am încercat unele sfaturi care sunt sugerate aici, în acest forum ca
spaţierea increse şi ordinea, dar im nu achiziþie filtru meu necesare ............
orice unul a clarifica aceste îndoieli plzzzzzzzzzzzzzzzzzz ..............

vă mulţumesc o, precum şi toate

Pierderea Revenire: de schimbări şi de a optimiza robinet de poziţie, va putea să îşi îmbunătăţească în cazul în care coeficienţii de cuplare dvs. sunt juste.

Bandwidth lărgirea: tipice pentru cele mai multe programe comerciale, în special pentru filtrele de bandă îngustă.Puteţi citi un document publised de R. Levy, despre acest lucru.

Aţi putea, vă rugăm să încărcaţi acest suport de hârtie sau oferi un link?

phytech a scris:

Bandwidth lărgirea: tipice pentru cele mai multe programe comerciale, în special pentru filtrele de bandă îngustă.
Puteţi citi un document publised de R. Levy, despre acest lucru.

Vă rugăm să consultaţi de racordare pentru hârtie-am menţionat.Adăugat după 1 minute:Încercaţi din nou.Adăugat după 14 minute:Se pare că eu nu pot încărca hârtie.pastrand pe a spune următorul mesaj:

Ne pare rau dar acest fişier a fost deja postat!O mai bună copie şi trecut în următoarele link-ul tău post, în cazul în care acelaşi fişier se află:
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=922628 # 922628Adăugat după 6 minute:Lucrarea a fost publicată în

IEEE tranzactii pe MICROWAVE TEORIE ŞI TEHNICI, voi.45, NO.12, decembrie 1997, pagina 2094-9.

oh .................
im nu achiziþie de hârtie pe care se pare a fi eliminate subiect mesaj este generat că acesta este îndepărtat post .........
plz orice post pe care o aici plzzzzzz
într-adevăr am încercat alte înţelepţi că, pentru a trimite mail meu ID

Mulţumesc

Bună din nou,

Am făcut-o astăzi, în biroul meu, deci fişierul este pe maşina de birou.Eu nu va încerca să uit mâine să-l găsiţi şi a trimite la tine.Deci, vă rog, aşteptaţi o zi.Am găsit-o nu prin link-ul, dar în bibliotecă MTT, nu a fost uşor pentru că am avut numai de autor şi numărul de pagini, dar în cele din urmă am găsit-o.

BR,
RF-OM

vă mulţumesc RF-OM ŞI phytech atât de u m-au ajutat, pentru a obţine acest document

vă mulţumesc încă o dată

Salut,

Aici este de hârtie dumneavoastră.Enjoy it!
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

Nu există o altă hârtie care se ocupă de extinderea lăţime de bandă de filtre combline publicat de I. Shapir şi V. Shamir în IEEE MTT Symp.Dig 1996.Titlul este "Modelarea structurii Parasitics în Combline Filtre".În cazul în care oricine se poate încărca această lucrare, ar fi foarte util în înţelegerea subiect de expansiune lăţime de bandă de filtre combline.Adăugat după 3 minute:RF-OM,

Este foarte drăguţ din partea ta de descărcare această lucrare.Cumva nu am putut încărcat hârtia mine.Nu ştiu ce sa întâmplat.RF-OM a scris:

Salut,Aici este de hârtie dumneavoastră.
Enjoy it!

da acest lucru este, de asemenea, hârtie foarte util pentru mine .............
vă mulţumesc încă o dată

Mă bucur să vă ajute.Singura problema cu toate aceste documente pe care arhivele vechi IEEE MTT nu este în stare bună şi de căutare este un coşmar.Chiar şi atunci când aveţi titlul exact aşa cum a fost pentru acest caz, căutarea nu a fost atins.Au existat două separate 1996 arhive!Ce idiot a făcut-o?Prin dimensiunea nu era necesar să-şi împartă tot anul 1996 de către două discuri, probabil şi-au pregătit aceste arhive la momente diferite şi apoi doar incluse în arhivă întreg aşa cum a fost.Este bine să aibă o bibliotecă mare, dar este foarte greu de găsit de hârtie ceea ce cautati.

RF-OM

Mulţumesc de asemenea ca Eu nu am această lucrare eu însumi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back