C
cmosbjt
Guest
Hi, în procesul de curent RF CMOS, turnătorii ar oferi un complet de model de RF MOSFET cu toate necesare "externe", componente, cum ar fi rezistor substrat, poarta resister .... Prin aceasta, inclusiv, vor modela zgomotului de la aceste porţiuni. Ei vor oferi, de asemenea, toate rapoartele de caracterizare a modelelor lor de a arăta cât de corecte sunt. Cu toate acestea, în aceste rapoarte, n-am văzut de simulare Raport cu privire la raportul de masurare a zgomotului. Nu am vazut niciodata nimic despre cât de exacte modelul lor poate prezice NFmin, Γopt ... Un proces-am folosit raportat NFmin lor de măsurare, Γopt fără de-embeded! nimic despre exactitatea simulare despre asta. Un alt proces, nu face acest lucru, deoarece ei chiar nu au acest equiments de măsurare! Sunt destul de curios, modul în care oamenii RFIC de design folosind aceste procese, dacă au nevoie pentru a simula NF? Sunt aceste modele RF MOSFET capabil să prezică performanţa de zgomot? Cât de exacte sunt ele? Multumesc.