FFT

Doar din curiozitate, care cip DSP sau EVM aţi fi uitat să utilizaţi?Caut să facă acelaşi lucru cu LCD meu, dar încă mai încearcă să decidă în ce direcţie să meargă .....

Salut

Eu am folosit un receptor digital, care constă dintr-o 3 AD6645 şi 3 GC4016 şi 3 FIFO.
Pentru efectuarea Am FFT s-au folosit acest program în anul de spargere seting, DDCs care toate s-au ocolit.

Cu respect

Salut

După cum se poate ghici, i nevoie de a construi un analizor spectru, cu o ADC si FIFO.
Când lipsesc unele probe rezultate spectrului de frecvenţe radio se degradează de la ceea ce vreau să am.
Am thinked că FFT nu este sensibil la proba lipsesc şi numai este suficient pentru a umple FIFO, dar văd că nu este adevărat.
Deci, întrebarea mea este acum "este o orice metodă de a compensa această problemă"

Cu respect

C

Circuit_seller

Guest
Salut

Vreau să fac un 256k puncte FFT.Eu am folosit un card de achiziţie, cu 32k-eşantion FIFO dimensiune.
Datorită probe atunci când am ratat transferul dobândite mostre din FIFO, spectrul de frecvenţe measurment făcut denatureze.
Există metode pentru a compensa această problemă?

Thanks in advance.

Dacă ştii ceva despre ceea ce semnal ar trebui să fie, atunci ai putea umple în găuri.Dar, atunci nu ar trebui să fie de măsurare semnal.

În general, nu.Fix FIFO rupt!
Ce e in neregula cu ea?Poate te putem ajuta.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back